INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Izgonit de turci, Torje nu vrea să audă de FCSB "Oriunde, numai acolo nu!"

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 19 decembrie 2017 16:38

Karabukspor se confruntă cu grave probleme financiare în Turcia, iar cei 5 români de la echipa turcă, Torje, Grozav, Cristi Tănase, Paul Papp și Găman, au fost anunțați că trebuie să-și caute altă formație. 

Agentul lui Torje, Cristea Opria, a vorbit despre viitoarea destinație a mijlocașului de 28 de ani, declarând că acesta a negat cu vehementă eventualitatea unui transfer la FCSB.

"Azi o sa rezilieze cu Karabuk, aşa cred. În momentul în care a ajuns la Federaţie hârtia că n-au fost plătiţi, toţi românii au fost scoşi din lot. N-au fost plătiţi 4 luni! Gabi a primit jumătate dintr-un salariu de când s-a dus acolo, atât! Gabi aşteaptă hârtia, să-i spună exact ce se întâmplă cu banii. Daca vor să rămână, să-i spună clar în ce moment îşi primeşte banii.

Daca nu, se întoarce la clubul de care aparţine, la Groznîi. Am deja pentru el oferte, nu-i problemă, numai că treuie să fie şi cecenii de acord.

Din Romania, cred că nu-l poate lua nimeni. Cine-i dă 70.000 - 80.000 de euro pe lună? Nimeni! La Steaua nu se pune problema, mi-a şi zis că orice numai să nu fie Steaua. Are salariu foarte bun la Groznâi. Am variante, numai să fie de acord cecenii. Aflăm diseară ce se întâmplă mai departe, în funcţie de răspunsul pe care i-l dau cei de la Karabuk", a declarat Opria, potrivit Pro TV. 

Problemele financiare ale echipei au pornit de la faptul că Bașkanul care susținea echipa a plecat cu banii, iar astfel jucătorii au rămas neplătiți în ultimele 5 luni. În aceeași situația ca românii se află și mulți dintre fotbaliștii turci care evoluează la echipă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (63)
daweroirl
daweroirl  •  20 Decembrie 2017, 09:24

Când a văzut ce joaca piticul, a fugit cu banii...

spinoza
spinoza  •  19 Decembrie 2017, 23:31

Ciorba reincalzita!

cristi_butelie
cristi_butelie  •  19 Decembrie 2017, 22:40
Postat de poison pe 19 Decembrie 2017, 20:50

Acum pomenesc numa de Budescu, inainte erau cu Alibleg in gura de dimineata pana seara.. Idolul lor e Budescu, jucatorul care le-a suflat titlul acum 1 an jumate :))))) Penibili sunt fecesebeii, parca-s rupti din Caragiale!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează