INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Kayseri mai rămâne fără un român! Transfer de Champions League pentru Silviu Lung: ce echipă îl dorește

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2018 11:58

După doar un sezon la Kayserispor, Silviu Lung jr. ar putea prinde transferul carierei. Goalkeeper-ul de 28 de ani ar fi primit o ofertă de ultim moment de la o forță din campionatul Belgiei. 

Potrivit TV Digi Sport, românul de la Kayserispor ar fi dorit la FC Bruges, echipa care e deja campioană în Belgia, cu o etapă înaintea finalului play-off-ului. 

În cazul în care transferul se va concretiza, Lung jr. ar deveni coleg cu un alt român, mijlocașul Dorin Rotariu, împrumutat în prezent de FC Bruges la Mouscron. 

Silviu Lung jr. s-ar lupta pentru un loc de titular cu americanul Ethan Horvath (22 de ani), rusul Vladimir Gabulov, dar și cu olandezul Kenneth Vermeer (32 de ani), în prezent accidentat.

De-a lungul carierei, Silviu Lung jr. a evoluat doar pentru trei echipe: Universitatea Craiova, Astra Giurgiu și Kayserispor. Fiul lui Silviu Lung, fostul mare portar al "Craiovei Maxima", a prins și trei meciuri în poarta primei reprezentative. 

La începtul acestui an, Silviu Lung jr. a acordat un interviu de excepție Gazetei, în care a dezvăluit poveşti din prezentul şi din trecutul său, ce sentimente îl bucură şi cum îl erodează social media.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  18 Mai 2018, 22:57

Pe Lung Sr l-am cunoscut în iunie 1972 la un turneu final de juniori. Era la Carei. În dormitor eram 4 echipe (!), inclusiv Piteşti şi Tg. Mureş. În prima zi, după ce ne-am ales paturile, m-am întins să citesc şi m-am trezit...cu 2 picioare pernă ! Era lung, nu avea loc în pat de atunci ! M-am ridicat nervos : "Băi, Păsărilă, nu vrei tu să dormi invers ?!" De atunci, aşa i-a rămas porecla...Nu s-a supărat, râdea încurcat. Sfios de fel, a durat mult până a învăţat cum să dea din coate şi să iasă pe centrări. De la prietenul Boldici, oltean cu tupeu pentru jumătate din Carei...Din păcate, acelaşi defect l-a avut şi Tibi Lung, acum şi Silviu jr....Toţi trei - portari de reflexe. Când va rezolva această problemă, juniorul va putea apăra şi la Chelsea !

magic4ever
magic4ever  •  18 Mai 2018, 13:32
Postat de Adrian Tariceanu pe 18 Mai 2018, 12:47

Salut, Sunteti siguri ca informatia referitoare la Rotariu este corecta? Din cate imi amintesc, am auzit la Digi, o stire, cum ca, Rotariu ar fi fost cumparat deja, definitiv, de Mouscron de la FC Bruges. Si daca e asa, Lung si Rotariu nu vor mai fi colegi e echipa sezonul viitor. Parca o stirie se verifica din trei surse. Asta asa, jurnalistic vorbind. :)

Rotariu se intoarce la Brugge din vara, nu are bani Mouscron sa il cumpere

magic4ever
magic4ever  •  18 Mai 2018, 13:31
Postat de para.para pe 18 Mai 2018, 13:14

Sa mergi la o echipa, indiferent care este numele ei, ca fiind al 4-lea portar, asta inseamna sa fii roman. Pai e clar ca Lunguletul junior merge doar in vacanta. Si uite asa romanasii merg in strainatate ca sa frece bancile de rezerve.

Cine a zis ca o sa fie al 4 lea portar? Daca Brugge vroia un al 4 lea portar promova de la tineret...Silviu Lung este transferat pentru ca are potential sa fie titular...lumea nu a uitat evolutiile lui foarte bune din cupele europene si campionat cu Astra ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează