INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CLUB BRUGGE - ANTWERP 3-2

Ladislau Boloni, dezamăgit după meciul cu Brugge: „Am sperat într-un miracol, dar viaţa e făcută şi din greşeli şi decepţii”

Articol de - Publicat luni, 20 mai 2019 10:02

Ladislau Bölöni are sentimente amestecate, după ce echipa lui a ratat locul 3 şi va da baraj pentru Europa League: „Am scăpat o şansă execelentă, dar sunt şi satisfăcut pentru mentalitatea arătată. Play-off-ul a fost un succes”. Antwerp a fost învinsă de Club Brugge, scor 2-3.

Loţi Bölöni a pierdut în ultimele 10 minute ale play-off-ului şansa de a termina pe podium, peste Standard, şi a merge direct în preliminariile Europa League. Antwerp a întors de la 0-1, a condus cu 2-1 la Brugge, dar a cedat în final şi acum trebuie să mai joace un baraj cu câştigătoarea celuilalt play-off, Charleroi sau Kortrijk.

Deprimat după Gent

„Desigur că sunt dezamăgit. Dacă joi eram deprimat după eşecul cu Gent, acum am un sentiment neplăcut, de insatisfacţie. Am pierdut o excelentă ocazie de a termina pe locul al treilea. Dar viaţa merge mai departe.

Am cerut un miracol şi chiar l-am simţit pentru un moment. Numai că viaţa nu consistă doar din minuni, ci şi din greşeli şi decepţii”, a evaluat, filosofic, antrenorul român partida de duminică seară cu fosta campioană.

„Am greşit ultima pasă”

Bölöni vrea să păstreze din această experienţă ceea ce a fost pozitiv: „Am etalat un nivel ridicat în cele 10 meciuri din primul nostru play-off 1, am dovedit c-am contat şi de aceea trebuie să-mi felicit jucătorii. Inclusiv pentru mentalitatea arătată, mai ales după lovitura grea de joi. Am fost la nivelul lui Bruges, diferenţa nu s-a făcut decât la ultima pasă, şi asta ne-a lipsit. Iar contra unor echipe ca Bruges astfel de erori sunt fatale”.

„Trebuie să ne concentrăm pe următorul baraj, însă pentru mine play-off-ul e deja un mare succes. Un club care acum doi ani era în liga secundă a terminat în elită pe locul 4, aproape de podium, peste aşteptări” Loţi Bölöni, antrenor Antwerp

Citește și:

Marius Șumudică a făcut anunțul: „În două săptămâni semnez cu noua echipă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează