INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECIZIE

Marius Șumudică a pierdut procesul! A primit sentința în timp ce se afla în Arabia Saudită

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 20:42

Marius Șumudică, 47 de ani, antrenorul lui Al-Shabab, a pierdut procesul pe care îl intentase împotriva Direcției Generale a Municipiului București, după ce a rămas fără permis de conducere în luna iunie.

Dosarul fusese înregistrat în luna iunie, la Judecătoria Sectorului 2, iar judecătorii au decis că Șumudică nu a avut dreptate, notează Cancan. Antrenorul a luat la cunoștință sentința judecătorilor în Arabia Saudită.

Șumudică a rămas fără permis în luna iunie, în ziua meciului amical România - Finlanda, când se afla în drum spre Ploiești. Până azi el a condus în continuare, în așteptarea deciziei, urmând ca de mâine să se pună în aplicare sancțiunea de 3 luni.

"Am fost oprit de Poliție, mă duceam la meciul României. Chiar mi-a spus domnul polițist că nu vrea să am aceeași soartă ca a lui Năstase să fiu trântit pe jos. Nu i-am spus că sunt Șumudică, ci un cetățean de rând. Mi-a zis că nu-l interesează fotbalul.

Era un băiețaș cu freza într-o parte. L-am rugat 10 minute să-și dea ochelarii jos. Acum am dovadă de 15 zile și pot circula lejer cu mașina. Oricum voi pleca în vacanță cu soția", a declarat Șumudică după ce a fost oprit de Poliție. 

Vezi și: Final de drum pentru Dan Petrescu în China » A venit decizia șefilor, după ce "Bursucul" a ratat obiectivul stabilit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  09 Noiembrie 2018, 08:56

Daca te prezinti la "13 din 15" si iei, faci cerere de reducere la 30 de zile a pedepsei (in caz ca in ultimii 2-3 ani nu ai avut o alta suspendare).

stephy1212
stephy1212  •  08 Noiembrie 2018, 23:59

Stire marca jijisepe

kordell
kordell  •  08 Noiembrie 2018, 23:17

Ce tupeu pe ala sa-l opreasca pe semizeul Sumidica . Si mai avea si freza intr-o parte !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează