INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

Șumudică și-a ales echipa: „În seara asta semnez, dacă vreau. Mai stau până miercuri”

Articol de - Publicat duminica, 05 mai 2024 21:09 / Actualizat luni, 06 mai 2024 12:31

Marius Șumudică, antrenor liber de contract, a anunțat că are o ofertă de la o echipă din Golf.

Fostul antrenor de la Gaziantep s-a întâlnit recent cu Dan Șucu, acționarul de la Rapid, dar nu a primit o ofertă. Omul de afaceri îl vrea pe Mircea Lucescu și i-a transmis lui Șumudică să nu se mai autopropună la echipa giuleșteană.

Lui Șucu i-a revenit zâmbetul » Cu cine a apărut în Gruia, înainte de CFR Cluj - Rapid
CFR CLUJ - RAPID
Lui Șucu i-a revenit zâmbetul » Cu cine a apărut în Gruia, înainte de CFR Cluj - Rapid

Șumudică: „Am ofertă, semnez azi dacă vreau”

În acest context, Șumudică a anunțat că e ofertat din Qatar. Va pleca miercuri din România pentru a negocia ultimele detalii.

„Am avut bilete să merg să semnez, mai erau niște detalii de pus la punct. Dar m-au oprit sărbătorile Pascale. Dacă tot am fost în țară, m-am întâlnit și cu domnul Șucu, nu puteam să refuz.

Am ofertă. În seara asta semnez dacă vreau. Până miercuri mai stau. Miercuri am și bilete de avion, ar trebui să mă întâlnesc la Doha cu niște oameni. Nu pot să spun mai multe, că ar afla și nu e bine. Ar mai fi niște detalii de pus la punct”, a declarat Șumudică, în direct la Prima Sport 1.

Dan Șucu așteaptă răspunsul lui Mircea Lucescu: „Lucrăm doar la aducerea lui la Rapid. Sunt optimist”

„Prioritatea mea și a Rapidului în aceste zile este Mircea Lucescu. Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aștepte. Orice alte păreri pro sau contra, la fel, pot să mai aștepte.

Îl dorim pe Mircea Lucescu antrenor, manager general, după modelul fotbalului profesionist. Cum e în alte campionate puternice, să zicem Premier League.

Dacă va accepta, la dânsul va fi toată partea tehnică, sportivă. Eu sunt optimist. Săptămâna următoare am putea avea un răspuns. Poate s-a săturat și domnia sa de echipe la mii de kilometri și rămâne acasă, aici, la Rapid.

Știe că avem un proiect foarte serios pe termen lung, așa cum îi place unui mare profesionist cum este Mircea Lucescu. Încercăm pe toate căile să-l convingem să ni se alăture.

Ar însemna o garanție a performanței, o garanție că la Rapid se dorește ceva cu adevărat mare, pe măsura dragostei și ambiției fanilor noștri”, a declarat Dan Șucu, pentru fanatik.

VIDEO. Bogdan Lobonț, întrebat dacă a fost deranjat de întâlnirea lui Șucu cu Șumudică: „Eu nu am nicio presiune. Știu cine sunt si ce pot să fac”

Citește și:

Mesajul apărut în locul galeriei Rapidului la meciul cu CFR Cluj, în timp ce Șucu își ocupa locul la „oficială”
CFR CLUJ - RAPID
Mesajul apărut în locul galeriei Rapidului la meciul cu CFR Cluj, în timp ce Șucu își ocupa locul la „oficială”
CFR Cluj - Rapid 3-2 » Otele, Sava și geaca-talisman. Dan Petrescu a câștigat norocos 3 puncte imense la revenirea în Gruia
CFR Cluj - Rapid
CFR Cluj - Rapid 3-2 » Otele, Sava și geaca-talisman. Dan Petrescu a câștigat norocos 3 puncte imense la revenirea în Gruia

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (29)
VardyParty
VardyParty  •  07 Mai 2024, 05:44
Postat de kuba pe 06 Mai 2024, 09:38

Car păr?

:)

Luceafaru_Huilei
Luceafaru_Huilei  •  06 Mai 2024, 11:45

Caracter 0 și lipsă de respect față de actualul antrenor, mai este o etapă și se termină campionatul. El care în alte vremuri invoca respectul față de antrenor! Păi mă Șumi, ești și tu sănătos la cap?

chiron
chiron  •  06 Mai 2024, 10:04

Evident că de la o echipă din Golf, în afară de a se învârti în mediocritate, ce pot face antrenorii români? Doar nu credea cineva că merge Șumudică în vest sau măcar într-un centru mai spălat al Europei.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează