INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Șumudică, show în Turcia: „I don't have «baghet, magic baghet». Cine nu e pregătit rămâne afară!”

Marius Șumudică, antrenor Gaziantep
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 22:21 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 23:24

Marius Șumudică, 52 de ani, a pierdut primul meci de la revenirea pe banca lui Gaziantep, 0-2 în deplasare cu Kayserispor în runda #5 din Superliga Turciei. La conferința de presă de la finalul partidei, antrenorul român a tras un semnal de alarmă. 

„Am început meciul de la 0-1 și a fost greu după aceea. A fost însă un joc pe care nu meritam să-l pierdem. Am jucat foarte bine în repriza secundă. Noi am avut mai multe ocazii de a marca. 

Dar, dacă nu poți înscrie, este imposibil să câștigi puncte. Avem nevoie de goluri. 

Trebuie să îmbunătățim nivelul. Jucătorii mei care au fost la naționale au venit de la distanță mare și ne-a fost greu să începem cu ei”, a declarat Șumudică. 

„Șumudică a înnebunit pe bancă!” » Turcii desființează prestația unui român de la Gaziantep: „A fost un dezastru!”
TURCIA
„Șumudică a înnebunit pe bancă!” » Turcii desființează prestația unui român de la Gaziantep: „A fost un dezastru!”

VIDEO. Marius Șumudică: „Trebuie să ne trezim”

Șumudică vrea victoria cu Istanbulspor și are un mesaj ferm pentru elevii lui: „Trebuie să ne trezim. Cine vrea să intre în teren trebuie să facă sacrificii. Nu avem timp, trebuie să luăm 3 puncte în meciul următor. Cei care nu sunt pregătiți o să rămână afară”.

Față de precedentele aventuri în Turcia, Șumudică a ales să vorbească în engleză la conferință, nu în portugheză. Antrenorul a stârnit zâmbete în unele momente, cu exprimări ca: „I don't have baghet, magic baghet to transform the team” (n.r. - a vrut să spună «Nu am o baghetă magică să transform echipa atât de rapid»).

Nu suntem încă o echipă omogenă, dar sunt foarte mulțumit de jocul prestat în repriza secundă. Am pus presiune bună pe Kayseri, care nu a putut ieși din propria jumătate în primele 20 de minute.

- Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Maxim a jucat bine, dar trebuie să înscrie, e printre cei mai buni jucători din campionat. Junior Morais a jucat și el foarte bine, Denis Drăguș la fel.

- Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Mame Thiam l-a „răpus” pe Marius Șumudică

Cu nou-veniții Florin Niță, Nicolas N'Koulou, Junior Morais și Denis Drăguș în primul „11”, dar și cu Alexandru Maxim pe teren din primul minut, Șumudică n-a reușit să ia puncte pe Kadir Has Stadium.

Mame Thiam a deschis scorul pentru Kayserispor, locul 3 în Turcia, în minutul 6. Același atacant senegalez în vârstă de 30 de ani avea să închidă tabela spre finalul partidei, minutul 89, când meciul se disputa pe contre.

Gaziantep, ultima în Turcia

Gaziantep rămâne astfel „lanterna roșie” a clasamentului, cu 5 eșecuri înregistrate în primele 5 etape. Etapa viitoare, echipa lui Marius Șumudică va primi vizita celor de la Istanbulspor.

Ce jucători a adus Marius Șumudică la Gaziantep

  • Denis Drăguș (24 de ani, atacant)
  • Nicolas N'Koulou (33, stoper)
  • Florin Niță (36, portar)
  • Junior Morais (37, fundaș stânga)
  • Ogulcan Caglayan (27, atacant)

Marius Șumudică a fost prezentat oficial pe 7 septembrie la Gaziantep. 

VIDEO. Cornel Dinu l-a desființat pe Marius Șumudică în direct la GSP Live: „Nu are cum să-ți placă de el”

Mai multe articole de actualitate: 

„Verratti” va fi în lotul FCSB pentru derby-ul cu Farul: „Joacă orice de la mijloc în sus. A dat un gol de senzație la națională”
FARUL - FCSB
„Verratti” va fi în lotul FCSB pentru derby-ul cu Farul: „Joacă orice de la mijloc în sus. A dat un gol de senzație la națională”
O legendă a lui Manchester United îl laudă pe Jude Bellingham: „Va câștiga cel puțin un Balon de Aur, dacă nu două sau trei!”
ANGLIA
O legendă a lui Manchester United îl laudă pe Jude Bellingham: „Va câștiga cel puțin un Balon de Aur, dacă nu două sau trei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  17 Septembrie 2023, 22:31

„I don't have baghet, magic baghet." :)) I have only portofel. Produc magic gaura neagra in your budget anual, and i destroy your atmosfera din vestiar and from your club! I am Sumudica! :))

futhienzbang22
futhienzbang22  •  17 Septembrie 2023, 17:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sevilla_19.86
sevilla_19.86  •  17 Septembrie 2023, 15:35

La shwo circ e tare Sumi...dar el uita ca rezultatele .."vorbeste"....hahahahah

Vezi toate comentariile (46)
Comentează