INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BEȘIKTAȘ

Răsturnare de situație: „Nu e Mircea Lucescu la Beșiktaș, alt antrenor e favorit” » Motivul care ar bloca venirea lui Luce! 

Mircea Lucescu // FOTO: Guliver/GettyImages
Mircea Lucescu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 21 mai 2019 09:55

BEȘIKTAȘ. Cotidianul Fotomaç anunță că „vulturii” vor reduce bugetul la 30 de milioane sezonul viitor, ceea ce nu-i place deloc lui Mircea Lucescu. Primul pe listă ar fi Abdullah Avcı, antrenorul lui Bașakșehir.

Luni, ziariștii turci scriau că venirea lui Mircea Lucescu la Beșiktaș e sigură, Fanatik dezvăluind și detaliile acordului. Doi ani contract, două milioane de euro salariu pe sezon. Numai că azi Fotomaç are o altă variantă. 

Ezită să investească prea mult în mercato

Articolul pleacă de la ideea că președintele clubului, Fikret Orman, va reduce bugetul la 30 de milioane de euro, ceea ce i-ar displăcea din start lui Luce. Care nu ar primi sprijin total la transferuri. Antrenorul, 74 de ani pe 29 iulie, consideră că ar mai avea nevoie de câțiva jucători cu adevărat buni pentru a crea o echipă de valoare la Istanbul. Și Orman ezită să investească prea mult în mercato.

Mai multe voturi ca Sergen

De aceea, Lucescu așteaptă. Iar primul pe lista lui Beșiktaș ar fi acum Abdullah Avcı, tehnicianul lui Bașakșehir, locul 2 în Süper Lig. El ar strânge cele mai multe voturi în Consiliul de Administrație al alb-negrilor. Deși unii membri cred că ar trebui să se țină cont și de vocea fanilor. Iar galeria îl vrea pe Sergen Yalçın, un simbol al „vulturilor”.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
martinpen
martinpen  •  21 Mai 2019, 12:13

De ce va place sa fiti penibili? Acum o ora deja facea primul transfer pentru Besiktas... Acum nici macar nu e antrenor la Besiktas.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  21 Mai 2019, 11:35

Eu cred ca principalul impediment, e varsta lui Lucescu, sa nu mai spun ca de cand a plecat de la Sahtior, e intr-o agonie a varstei inaintate, dovada rezultatele de la Zenit si nationala Turcei. Hai sa fim seriosi, varsta de pensionare la barbati e de 65 de ani, iar Lucescu la 74 de ani, cica ar avea pretentii la nu stiu ce buget, tocmai la Constantinopol.

corvinnus
corvinnus  •  21 Mai 2019, 10:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează