INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Post schimbat pentru Mircea Lucescu la Beșiktaș? Ar fi primit o ofertă reînnoită

Mircea Lucescu // FOTO: Guliver/GettyImages
Mircea Lucescu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2019 09:19

Mircea Lucescu ar putea ajunge la Beșiktaș, dar ca director sportiv. 
Pe lista președintelui Fikret Orman sunt patru antrenori: Abdullah Avcı (Bașakșehir), Tayfun Korkut (fără echipă), Okan Buruk (Rize) și Sergen Yalçın (Alanya). Luce i-a avut jucători pe ultimii doi.

Nu trece o zi fără ca presa turcă să nu dea o știre cu Mircea Lucescu. Fanatik și Fotomaç, principalele ziare de sport, anunță că Luce ar putea ajunge în cele din urmă la Beșiktaș, dar nu ca antrenor.

Președintele clubului, Fikret Orman, l-ar vrea pe tehnicianul în vârstă de 73 de ani ca director sportiv, un supervizor cu experiență pentru tot ce se întâmplă la echipă, mai ales pe bancă.

Ziariștii din Istanbul susțin că Orman intenționează să numească un antrenor mai tânăr. Ar avea patru nume pe listă: Abdullah Avcı (Bașakșehir, 55 de ani), Tayfun Korkut (fără echipă, 45), Okan Buruk (Rize, 45) și Sergen Yalçın (Alanya, 46).  Pe ultimii doi, Lucescu i-a avut jucători. La Galatasaray și Beșiktaș.

Citește și:

Răzvan Lucescu, interviu în Gazzetta dello Sport: „Fiul «sfântului Mircea» a devenit erou în Grecia”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează