INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

Motivul pentru care Reghecampf a refuzat-o pe FCSB » La ce club vrea Anamaria Prodan să-l ducă

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2018 15:29

Dat afară de la Al Wahda, Laurențiu Reghecampf, 43 de ani, a refuzat oferta lui Gigi Becali de la reveni la FCSB, dorind să preia o echipă mai puternică.

Laurențiu Reghecampf ar putea ajunge în Cehia, la Sparta Praga. Impresarul Anamaria Prodan, soția antrenorului, vrea să profite de relația bună pe care o are cu șefii formației și vrea să-l propună pe Reghe ca antrenor, anunță TV Digi Sport.

Situația de la Sparta, locul 5 din Cehia, este un tensionată după ce mai mulți jucători, printre care și românii Florin Niță, Bogdan Vătejelu, Nicolae Stanciu și Alex Chipciu, au refuzat să se antrenze și au cerut demiterea antrenorului Zdenek Scasny. (Detalii AICI)

De-a lungul carierei, Laurențiu Reghecampf a antrenat la Gloria, Universitatea Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, AL Hilal, Litex și Al Wahda.

Citește și:

Inedit » Ce cote au Zidane, Gigi Becali și Mourinho pentru a deveni antrenor la FCSB + cine este favorit :)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Decembrie 2018, 08:52
Postat de albalbastru72 pe 24 Decembrie 2018, 21:37

Nu stiu in ce club vrea sa-l duca femeia palmier pe Reghe,probabil la Bamboo insa in Cehia singurul club care conteaza e Slavia Preaga.

Sparta Praga, 36 de titluri de campioni, 24 in Cehoslovacia si 12 in Cehia, Slavia Praga, 14 tilturi de campioni, 10 in Cehoslovacia si 4 in Cehia. Nu stiu cum de puteti scrie asemenea enormitati, chiar sunteti paraleli cu istoria fotbalului, multi dintre voi.

martinpen
martinpen  •  25 Decembrie 2018, 08:26
Postat de Danny Pedr pe 24 Decembrie 2018, 22:00

Sa baga inca o clătite Hahahaha Chiar este tare

Deci Chipciu si Stanciu isi lucreaza antrenorii oriunde merg. Acum am inteles de ce a ratat Chipciu penalty cu Ludogorets in tur, iar in retur, desi era pe lista executantilor inaintea meciului, a refuzat sa execute penalty. A batut Rapa in locul lui.

317270529078800
Danny Pedr  •  24 Decembrie 2018, 22:00

Sa baga inca o clătite Hahahaha Chiar este tare

Vezi toate comentariile (6)
Comentează