INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Motivul real al plecării lui Șumudică din Turcia » Unul dintre jucătorii săi a recunoscut: "Atunci cred că am greșit"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2018 18:04

Marius Șumudică, 47 de ani, s-a despărțit de Kayserispor, iar Cristi Săpunaru, unul dintre românii transferați de el în Turcia, are explicația.

Fundașul de 34 de ani e convins că vina aparține într-o bună măsură jucătorilor, care, după o primă parte a campionatului foarte bună, nu s-au mai concentrat la fel de mult.

"Lumea l-a plăcut acolo pe Şumudică, a fost iubit. Problema noastră e că am crezut că s-a terminat campionatul în momentul în care ne-am salvat matematic de la retrogradare. De-acolo nu ne-am mai concentrat şi cred că am greşit", a spus Săpunaru la TV Telekom Sport.

Kayserispor a terminat campionatul pe locul 9, cu 44 de puncte. Formația a pierdut 8 dintre ultimele 9 meciuri de campionat. A câștigat doar cu Genclerbirligi, scor 2-3.

Citește și:  Șumudică, la un pas de noua echipă: "Mi-a zis că vrea să lucreze cu mine" » Vrea să-l ia pe Alibec

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Mai 2018, 00:56

ASTA E VALOAREA LUI NINEL,EU V AM SPUS CA VA PLECA CU COADA INTRE PICIOARE

merace
merace  •  28 Mai 2018, 22:49

Cum sa pierzi 8 din ultimele 9 meciuri de campionat?! Pai pare ca Sumudica a fost angajat doar sa faca multe puncte in prima parte de campionat, ca sa poata patronii sa vanda puncte la final. Ce antrenor de succes este asta?!

adriann_
adriann_  •  28 Mai 2018, 22:14
Postat de steaua1986forever pe 28 Mai 2018, 19:23

Sunt convins ca romanii adusi de Tilica o sa fie pastrati si de urmatorul antrenor, ei fiind foarte valorosi si nu adusi pe "pile" (uneori numite si "comision"). Presimt ca o sa fie titulari toti in sezonul urmator.

Ce sa inteleaga argatii lui beecali din faptul ca Sapunaru a castigat Europa League jucand titular, ca a fost titular in Supercupa jucata cu Barcelona si in general vorbind din faptul ca a fost vreo 5 sezoane titular incontestabil la Porto? Pentru ei e valoare Nicusor plimba teapa prin Europa' Stanciu :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează