INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Negocieri în toi pentru Răzvan Marin! Anunțul a fost făcut: a zburat special la Liege pentru el

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 19:09

Discuțiile dintre Standard Liege și AS Roma pentru transferul lui Răzvan Marin se vor amplifica în această iarnă, când s-ar putea să se și realizeze mutarea.

Calciomercato.com anunță că Ramón Rodríguez Verdejo " Monchi", directorul sportiv al celor de la Roma, a mers în Belgia pentru a discuta mai mult cu oficialii lui Standard.

În vară, Standard a refuzat 7,5 milioane de euro pentru Marin, așa că e de așteptat ca suma să crească în această iarnă. Jucătorul are un gol și 4 pase decisive în acest sezon, în 24 de meciuri.

Răzvan Marin este deja un obișnuit al echipei naționale. A adunat 12 meciuri pentru prima reprezentativă, reușind să înscrie un gol.

Fotbalistul a ajuns la Standard Liege în urmă cu un an, când belgienii au plătit Viitorului suma de 2,4 milioane de euro.

7.000.000 €este cota lui Răzvan Marin pe transfermarkt

Citește și:

Încă un român la Standard Liege! Răzvan Marin confirmă discuțiile: "Am fost întrebat despre el și le-am spus tot ce știu"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  05 Decembrie 2018, 19:48

Sumele alea- cica oferite de Roma-sunt vrajelile lui annamaria?ne-am lamurit!Si ne-am lamurit si de ce "e obligat" Contra sa-i convoace la nationala pe jucatorii ei!

dakesis
dakesis  •  05 Decembrie 2018, 19:27

mai cum, nu se face *** sef la castelul din pipera? Aia de la Roma au avut tupeul sa vorbeascu cu Standard fara sa ceara voie de la palatul de clestar intai?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează