INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Nicolae Stanciu nu poate intra în China! Motivul incredibil pentru care mijlocașul n-a primit încă viza

Nicolae Stanciu
Nicolae Stanciu

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 20:17 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 20:32

Transferul lui Nicolae Stanciu de la Slavia la Wuhan Three Towns (China) e rezolvat de mai bine de o săptămână, dar jucătorul nu poate „zbura” spre noua echipa pentru a începe antrenamentele. Motivul? Chinezii sunt ocupați cu evenimentele dedicate intrării în Anul Tigrului de Apă.

Clubul asiatic, nou promovat în prima ligă, a bătut palma și a semnat toate documentele de transfer cu Nicolae Stanciu. Chinezii vor plăti campionilor de la Slavia Praga, 4,5 milioane de dolari, în schimbul mijlocașului de 28 de ani. Acesta va avea contract pe trei sezoane, cu 3 milioane dolari anual, triplu față de salariul primit la Praga!

Doar că după semnarea contractului, încă neanunțat oficial de niciuna dintre părți, pentru că Stanciu trebuie să zboare la Wuhan și să efectueze vizita medicală, în toată această ecuația a mai apărut o problemă: nu are viză de intrare în China!

„Până acum nu a primit viza de intrare pe teritoriul Chinei și încă așteaptă! Se lucrează la toate formalitățile necesare, doar că chinezii au fost ocupați în ultima săptămână cu sărbătorirea Anului Tigrului de Apă. Nico a plecat de câteva zile din Cehia, e acasă, la Alba Iulia și așteaptă veștile pentru a pleca spre China”, spune un apropiat al fotbalistului.

Chiar dacă nu mai e la Praga și nu se mai antrenează cu fosta sa echipă, Stanciu are un program bine pus la punct și în fiecare zi are antrenamente pe care le face pe stadionul „Cetate”, din Alba Iulia. 

Acesta a primit asigurări din partea chinezilor că în câteva zile toate actele vor fi puse la punct și va putea zbura de la București spre Wuhan, unde să fie prezentat oficial și să înceapă pregătirea alături de noua sa echipă. Stanciu ar putea zbura spre China abia după 15 februarie, când are loc „Festivalul Lampioanelor”, ultimul eveniment important după intrarea în Anul Nou Chinezesc.

Avertisment pentru Nicolae Stanciu după transferul în China: „E gata cu naționala”
STRANIERI
Avertisment pentru Nicolae Stanciu după transferul în China: „E gata cu naționala”

Anul Nou Chinezesc 2022 a început pe 1 februarie

Anul Nou Chinezesc este cea mai importantă sărbătoare tradițională a chinezilor. Festivalul începe de obicei în prima zi din prima lună din calendarul chinezesc (1 februarie) și ia sfârșit cu Festivalul Lampioanelor (15 februarie). Ajunul Anului Nou Chinezesc este denumit Chun Jie. 

Anul Nou Chinezesc începe la 1 februarie, iar în zodiacul chinezesc sunt 12 animale cărora le corespund anumiţi ani: şobolan, taur, tigru, iepure, dragon, şarpe, cal, capră, maimuţă, cocoş, câine şi porc. Există cinci elemente în acest horoscop: Focul, Pământul, Metalul, Apa şi Lemnul. Anul 2022 este asociat „Tigrului de Apă‟, asociere ce se întâmplă o dată la fiecare 60 de ani.

EXCLUSIV Nicolae Stanciu, despre amintirile și sacrificiile din copilărie: „Mergeam la cules de vie, iar de la școală veneam cu mașini de ocazie”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (8)
paolo17
paolo17  •  08 Februarie 2022, 08:54
Postat de ge0x pe 08 Februarie 2022, 08:40

Gata cu forbalul de performanta si pt Stanciu. Oricum e clara treaba in ziua de azi. Daca iese banu jucam si in Papua Noua Guinee. Dupa o cariera impresionanta la Milan, Barcelona si Liverpool , Stanciu merge in China ????????????

3 milioane pe an!!! Toata echipa de caini amarati castiga 80k pe luna….in locul tau as lua o pauza de 2-3 ani, cat o sa va ia pana sa va intoarceti.

ge0x
ge0x  •  08 Februarie 2022, 08:40

Gata cu forbalul de performanta si pt Stanciu. Oricum e clara treaba in ziua de azi. Daca iese banu jucam si in Papua Noua Guinee. Dupa o cariera impresionanta la Milan, Barcelona si Liverpool , Stanciu merge in China ????????????

kuba
kuba  •  08 Februarie 2022, 07:22
Postat de ripensistu pe 08 Februarie 2022, 00:04

Comunismul este cel mai mare cancer din istorie, iar China comunista este *** adevarata China este Taiwan-ul democratic condus de Kuomintang. Nu ai coloana vertebrala daca interactionezi cu aceasta tara *** si fake.

Respect.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează