INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANIVERSARE

Obiectivul categoric al lui Ladislau Bölöni în ziua în care împlinește 66 de ani: „Nu voi tolera nimănui să ne ia munca!”

Laudislau Boloni împlinește azi 66 de ani
Laudislau Boloni împlinește azi 66 de ani

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2019 11:47

Astăzi, Loți Bölöni a împlinit 66 de ani și a primit deja un cadou frumos de la jucători, încă de săptămâna trecută, cu două etape înainte de sfârșitul sezonului regulat. Calificarea în play-off-ul pentru titlu și cupele europene. O premieră la Antwerp, care în vara lui 2017 promova după 13 ani în Jupiler League.

Obiectivul meu: vreau să fiu campion. Asta îmi doresc de treizeci de ani, întotdeauna, indiferent unde mă aflu”, afirmă antrenorul. „Dar ceea ce am reușit acum e deja un rezultat foarte bun și nu trebuie să punem presiune în plus pe umerii noștri. Nu voi risca performanța din play-off cu declarații fără sens. Spun doar că vom încerca să urcăm cât mai sus”.

Loți îi avertizează pe belgieni: „Indiferent ce se va întâmpla, nu voi tolera nimănui să ne ia munca noastră ținând cont doar de clasamentul final”.

Duminică, Antwerp a pierdut acasă cu Charleroi, 1-2, un meci pe care îl putea și câștiga. La 1-1, imediat după pauză, Refailov a ratat un penalty, șutând în bară. Deja calificat, Bölöni a profitat pentru a mai odihni jucători și a le da altora o șansă. Cinci titulari obișnuiți au fost schimbați, Haroun și Yatabaré fiind suspendați.

„Nu regret nicio clipă că le-am oferit o mică pauză unor băieți. Absolut deloc”, spune tehnicianul. „Pentru că în play-off nu voi avea nevoie doar de 11 jucători”.

„Fotbalul evoluează constant. Reușești o performanță și apoi îți stabilești alte ținte. Vrem să influențăm play-off-ul cu jocul nostru"
"Ratarea penaltyului a fost un moment crucial. Ne-a afectat psihic. Dar acesta e fotbalul. Dacă adversarul merită victoria, îl feliciți”
Loți Bölöni, antrenor Antwerp

Vezi și: Mesajul pe care Răzvan Lucescu îl repetă în vestiarul lui PAOK, înaintea fiecărui meci: „Întotdeauna le spun asta!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  11 Martie 2019, 12:22

La multi ani Loți Bölöni si mult succes cu Antwerp in play-off!

caminero
caminero  •  11 Martie 2019, 11:20

La mulți ani! și dă Doamne să ieși campion cu Anvers, deși ... e cam greu. :D

Vezi toate comentariile (2)
Comentează