STRANIERI    •   TURCIA

Obiectivul lui Șumudică se schimbă radical » Anunțul de ultim moment de la Kayseri: "Sunt încrezător că vom reuși acest lucru"

FOTO: RAED KRISHAN

FOTO: RAED KRISHAN

Marti, 13 Februarie

Erol Bedir, patronul lui Kayserispor, a vorbit în presa din Turcia despre noul obiectiv pe care i l-a setat echipei sale. Dacă la începutul sezonului acesta își dorea evitarea retrogradării, Bedir i-a impus lui Șumudică să ducă echipa în cupele europene."Am vorbit cu jucătorii şi le-am transmis că vreau să adunăm 55-56 de puncte. Coform statisticilor, ne vor fi suficiente pentru a ne califica în cupele europene. Am luat patru puncte din ultimele noastre trei meciuri, însă acum îmi doresc şapte puncte din următoarele trei partide. Programul este mai uşor.

Trebuie să o luăm meci cu meci. Nu contează câte puncte am adunat până acum. Este important să ne calificăm în cupele europene şi sunt încrezător că vom reuşi acest lucru cu ajutorul suporterilor noştri", a declarat Bedir în presa din Turcia.

După 21 de etape, Kayserispor se află pe locul 5 în Turcia, cu 35 de puncte. Echipa lui Șumudică e la cinci puncte de locul patru, ocupat de Beșiktaș.

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

ray51  •  13 Februarie 2018, 15:42

Foarte multe puncte pierdute in ultimele meciuri. Ce s-a intamplat acolo numai tu sti.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase