INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Obiectivul lui Șumudică se schimbă radical » Anunțul de ultim moment de la Kayseri: "Sunt încrezător că vom reuși acest lucru"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 14:22

Erol Bedir, patronul lui Kayserispor, a vorbit în presa din Turcia despre noul obiectiv pe care i l-a setat echipei sale. Dacă la începutul sezonului acesta își dorea evitarea retrogradării, Bedir i-a impus lui Șumudică să ducă echipa în cupele europene.

"Am vorbit cu jucătorii şi le-am transmis că vreau să adunăm 55-56 de puncte. Coform statisticilor, ne vor fi suficiente pentru a ne califica în cupele europene. Am luat patru puncte din ultimele noastre trei meciuri, însă acum îmi doresc şapte puncte din următoarele trei partide. Programul este mai uşor.

Trebuie să o luăm meci cu meci. Nu contează câte puncte am adunat până acum. Este important să ne calificăm în cupele europene şi sunt încrezător că vom reuşi acest lucru cu ajutorul suporterilor noştri", a declarat Bedir în presa din Turcia.

După 21 de etape, Kayserispor se află pe locul 5 în Turcia, cu 35 de puncte. Echipa lui Șumudică e la cinci puncte de locul patru, ocupat de Beșiktaș.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  13 Februarie 2018, 15:42

Foarte multe puncte pierdute in ultimele meciuri. Ce s-a intamplat acolo numai tu sti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează