INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JIANGSU SUNING

Olăroiu condus de Becali al Chinei » Motivul pentru care nu poate folosi un superstar adus de la Chelsea

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 11:42

Cosmin Olăroiu, 49 de ani, a încheiat cu Jiangsu Suning pe locul 5 în prima ligă chineză, însă evoluția echipei sale ar fi putut fi mult mai bună dacă l-ar fi putut folosi și pe Ramires, exilat la echipa a doua de patronul Zhang Jindong.

Într-un interviu acordat pentru Gazzetta dello Sport, Eder, vedeta formației lui Olăroiu, a vorbit despre motivele pentru cu care colegul său brazilian nu prinde prima echipă. Totul se trage de la dorința lui Ramires de a se întoarce în vară la Benfica.

A forțat plecarea la Benfica

”Patronul a venit într-o zi la antrenament, iar Ramires nu venise pentru că voia să plece la Benfica. Șeful a zis că vrea doar jucători serioși la club, care vor să fie implicați în proiect. A doua zi, Ramires a fost trimis la echipa a doua”, a mărturisit Eder.

Transferul la Benfica nu s-a concretizat înainte de închiderea perioadei de mercato. Deranjat de atitudinea mijlocașului de 31 de ani, care a forțat mutarea în Europa, patronul Zhang Jindong s-a implicat imediat la echipă. A trecut peste Fabio Capello, antrenorul echipei la începutul anului, și l-a trimis la echipa de rezerve și a interzis înregistrarea sa în lotul pentru prima ligă chineză.

84 de minutea prins Ramires la Jiangsu cu Olăroiu pe bancă, în remiza cu Tianjin Quanjian din optimile Cupei Chinei, scor 2-2 și 8-7 la penalty-uri, acesta fiind și singurul său meci oficial din ultimele 14 luni

ramires

Ramires a fost marea lovitură dată de Jiangsu în 2016, când a fost transferat cu 28 de milioane de euro de la Chelsea. În primele două sezoane, brazilianul a marcat 17 goluri în 71 de meciuri disputate în toate competițiile. Acesta a dorit să se întoarcă la Benfica, unde mai evoluase în sezonul 2009/2010.

Zhang Jindong, 55 de ani, este patronul Suning Holdings Group, societate ce deține clubul din Jiangsu, dar și 68,55% din acțiunile lui Inter Milano. Acesta are o avere estimată în noiembrie 2018 la 6,4 miliarde de dolari. Dacă la formația din Serie nu ocupă nicio funcție de conducere, Zhang Kangyang, fiul său, fiind membru în Consiliul de Administrație, Jindong este președintele lui Jiangsu.

O formație din prima ligă chineză poate avea în lot patru jucători străini din care numai trei pot fi în același timp pe teren.

3 străiniare Jiangsu Suning în lot în acest moment: Eder, Gabriel Paletta și Alex Teixeira

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
103556593955789
Clau Alex Berdei  •  30 Decembrie 2018, 20:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  30 Decembrie 2018, 18:42

SERIOS! Voi il comparati pe papagalul de Becali cu acest miliardar? Ori sunteti p.r.osti ,ori sinteti ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează