INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Olăroiu şi Rădoi, în sferturile Cupei Preşedintelui. În campionat sunt lideri

Olăroiu a făcut minuni pe banca tehnică a celor de la Al Ain
Olăroiu a făcut minuni pe banca tehnică a celor de la Al Ain

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 decembrie 2011 15:30

Formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu şi la care este legitimat fostul stelist Mirel Rădoi, Al Ain FC, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Preşedintelui

Gruparea celor doi români i-a învins cu 4-2 pe cei de la Emirates şi s-a calificat în faza următoare a competiţiei. Neînvinsă în ultimele şase meciuri, Al Ain va mai juca încă două partide în acest an, ultima dintre ele pe 30 decembrie!

Cosmin Olăroiu a făcut minuni la formaţia din Emiratele Arabe Unite. Preluînd echipa într-un moment delicat, pe cînd aceasta se afla pe un loc retrogradabil, tehnicianul a reputat cinci victorii şi două egaluri în primele şapte etape de campionat şi a dus echipa pînă pe primul loc.

Pe lîngă Rădoi, în lotul formaţiei se află şi alţi trei stranieri de valoare: ghanezul Asamoah Gyan, împrumutat de la Sunderland, argentinianul Ignacio Scocco, fost la AEK Atena, dar şi sauditul Yasser Al-Qahtani, pe care Olăroiu l-a avut elev şi la Al Hilal.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dimi2124
dimi2124  •  19 Decembrie 2011, 19:20

Olăroiu şi Rădoi, în sferturile Cupei Preşedintelui E.A.U. au presedinte?Cautati pe cineva care macar sa stie sa traduca ce scriu altii pe internet.redactor de ziar de sport deja e prea mult avand in vedere cum se fac angajarile

kily
kily  •  19 Decembrie 2011, 19:04

Buni petrodolarii cand nu doresti decat bani... Ce pot demonstra Olaroiu si Radoi in Emirate?! Vor regreta cumplit acesti ani irositi, indiferent de cat malai vor strange!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează