INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL AIN

Oli Next Level » Fostul antrenor al Stelei a ajuns editorialist în Emirate :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 11 februarie 2012 21:22

Cosmin Olăroiu, antrenorul lui Al Ain, a răspuns pozitiv unei provocări lansate de oficialii echipei sale. Aceştia i-au propus tehnicianului român să treacă la următorul nivel şi să devină editorialist pentru site-ul oficial al echipei.

Oli n-a ezitat şi a acceptat dorinţa conducerii. La scurt timp după acord, fostul antrenor al Stelei a şi postat primul său editorial:

"Cînd mi s-a prezentat oportunitatea de a scrie un editorial ca antrenor al lui Al Ain, am decis imediat care trebuie să fie primul subiect abordat. Îmi face mare plăcere să mă adresez celor mai loiali suporteri, pe care i-am descris în mai multe ocazii ca fiind singurul jucător indispensabil al acestei echipe.

Un prieten m-a rugat într-o zi să-i spun ce jucător este indispensabil pentru echipă. I-am răspuns fără să stau pe gînduri: suporterii lui Al Ain. Am simţit mîndria jucătorilor şi ataşamentul lor faţă de fani din discuţiile din vestiar. Am scris aceste rînduri înaintea meciului cu Al Wahdah. În asemenea derby-uri, cîştigătorul este mereu fotbalul din Emirate.

Se aşteaptă execuţii tehnice la un nivel înalt din partea ambelor echipe. Va fi un meci în care cele două galerii exemplare vor demonstra popularitatea atinsă de fotbal în această ţară. Ştim cu toţii că acest sezon din Etisalat Pro League este într-o faza în care candidatele la titlu trebuie să-şi intensifice eforturile pentru a-şi îndeplini obiectivul. Noi, toţi cei de la Al Ain, de la suporteri la staff-ul tehnic şi pînă la conducere, anunţăm într-o voce că, indiferent de locul din clasament, obiectivul nostru este să reprezentăm clubul cu mîndrie şi să ne demonstrăm spiritul de echipă atît pe teren, cît şi în tribune. Aştept cu nerăbdare derby-ul cu Al Wahdah, în care sper ca pe stadion vor domni culorile lui Al Ain"

Al Ain a cîştigat meciul cu Al Wahdah, scor 1-0, echipa lui Cosmin Olăroiu şi a lui Mirel Rădoi fiind lider în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dynamovist
dynamovist  •  12 Februarie 2012, 10:17

lol ce discurs comunisto-pupincurist de secretar de partid. noi, de la portar si casiere, pana la presedinte si patron, luptam si ne strofocam, ca in urmatorii 5 ani sa dam un numar record de goluri si sa nu precupetim nici un efort...... mutimea de suporteri care citea in cor articolul scris de fruntasul olaroiu, a izbucniit in urale...allah el akhbar! allah el akhbar! moarte imperialistilor! traiasca shawria!!traiasca turbanul si burkha!!!! daca ii dau aia bani se face si musulman. oli(tza) de vanzare!!!asta este titlul cel potrivit

anna_9002
anna_9002  •  11 Februarie 2012, 22:13

Este f simplu.Pentru a putea castiga bani, trebuie sa te inregistrezi utilizand link-ul de mai jos, sa confirmi inregistrarea apoi sa cooptezi noi persoane. CASTIGA BANI STAND PE NET! Nu aveti ce pierde, incercati ! Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Daca veti invita si alte persoane castigul dvs. va spori pe masura. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de in invitatii de la alte persoane inscrise deja. Acceseaza pentru inscriere: signup.wazzub.info/?lrRef=40475190

lukasoil3
lukasoil3  •  11 Februarie 2012, 22:07

wtf.....in poza asta seamana la mox cu jj

Vezi toate comentariile (5)
Comentează