INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CERCLE BRUGGE - ANTWERP 0-3

Performanță importantă pentru Bölöni » A reușit a 10-a victorie în Jupiler League și e pe locul 2 cu Antwerp

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 17:56

După fiecare eșec surprinzător, Loți Bölöni cade tot în picioare. Are 9 vieți, ca o pisică și azi a învins pe terenul lui Cercle Brugge, scor 3-0.

A pierdut acasă cu Genk, 2-4, după 2-0 la pauză, au urmat două victorii la rând și 3 meciuri fără gol primit.  A cedat iar pe teren propriu, etapa trecută, 1-3 cu Sint Truidense, iar acum și-a luat revanșa: 3-0 azi la Bruges, în fața lui Cercle. Și revelația Antwerp urcă încă o dată pe locul secund, la doar patru puncte de liderul Genk.

Nu a luat gol de 4 jocuri

Al 10-lea succes al lui Loți în acest campionat a venit tot în deplasare, unde echipa lui se simte excelent, mai bine ca pe "Bosuil". Departe de casă, a învins de 6 ori, are cinci partide consecutive fără înfrângere (4 victorii și un egal) și nu a luat gol în ultimele 4 jocuri. 

78 de zile au trecut de la ultimul eșec suferit de Bölöni în deplasare în acest campionat (0-2 cu Sint Truidense, pe 22 septembrie)

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
blocatu
blocatu  •  10 Decembrie 2018, 06:18
Postat de Csaba Szilágyi pe 09 Decembrie 2018, 21:41

Cel mai mare respect pentru Loti ar fi sa scrie cineva in sfarsit numele corect. Bölöni László, pe romaneste Ladislau, prescurtat ungureste Laci. Dar nici decum Loti.

e prescurtat romaneste! :D si de ce ar trebui sa avem "mare respect" (parca am fi ***, i-a dat "mare capac"!) pentru un mercenar care ne-a lasat cu fundu-n balta in plina campanie si a plecat la bani mai multi??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talciocfcsb
talciocfcsb  •  10 Decembrie 2018, 02:32

il vrei la FC Talcioc FC FCSB?

nakamicius
nakamicius  •  09 Decembrie 2018, 23:57

Un mizerabil care a părăsit naționala în pl lînă campanie fiindca a primit un salariu mai mare.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează