INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ASTRA GIURGIU

Pleacă Alibec din Liga 1? Anunțul făcut de Șumudică: "Se discută" » Ce internațional român i-a fost propus

Articol de GSP - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 22:36

Marius Șumudică recunoaște că n-a renunțat la gândul de a-l lua pe Denis Alibec la Al Shabab, însă recunoaște că e foarte greu să-i convingă pe șeici să investească într-un jucător din România. 

"Am încercat foarte mult să-l iau pe Alibec. Când am venit aici era alt președinte. După o lună a venit președintele care a făcut-o pe Shabab campioană. Lumea se aștepta să mă înlocuiască, dar avem o relație extraordinară.

Mi-aș dori în continuare să-l iau pe Alibec, dar e foarte greu. Se discută să vină anumiți atacanți, dar cu o cotă de piață de 7-8 milioane de euro. Nu e atacant în România care să valoreze această sumă", a zis Marius Șumudică la TV Digi Sport.

"Unii zic că aici e fotbal la cămile, dar pe aici sunt niște jucători și nici antrenori care când dau mâna cu ei, nu mă spăl o săptămână. Puteam să-l iau pe Bogdan Stancu, mi-a fost propus, dar arabii vor ceva mai mult. Vor să plătească sume mai mari, au primit bani de la Guvern" Marius Șumudică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  08 Ianuarie 2019, 09:34

Ce-nseamna sa ai gradina ! Bagi harletul si scoti 7-8 milioane...

omidiu
omidiu  •  08 Ianuarie 2019, 09:12
Postat de steaua_promoveaza pe 08 Ianuarie 2019, 02:42

Daaa, am auzit că îl vor cei de la jocurile paralimpice ca ambasador.. E singurul jucător cu 2 picioare care performeaza exact ca unul cu un singur picior.

Nu conteaza, compenseaza printr-o dinamica foarte buna a mainilor.

steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  08 Ianuarie 2019, 02:42

Daaa, am auzit că îl vor cei de la jocurile paralimpice ca ambasador.. E singurul jucător cu 2 picioare care performeaza exact ca unul cu un singur picior.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează