INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Pleacă din Golf! Cosmin Olăroiu poate da lovitura carierei » Este principalul favorit să vină în locul lui Fabio Capello la o superechipă

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2018 13:23

Cosmin Olăroiu, 48 de ani, ar putea da lovitura carierei și ar putea ajunge în China, la Jiangsu Sunning.

Actualul antrenor al chinezilor, Fabio Capello, a plecat de la Jiangsu, la care a ajuns vara trecută, din cauza rezultatelor slabe. 

Presa din Spania a anunțat că românul Cosmin Olăroiu este principalul favorit să-i ia locul. Oli a fost fotografia deja în China, unde pune la punct toate detaliile.

 

Dacă va ajunge la Jiangsu, Olăroiu îi va avea sub comandă pe Ramires și Alex Teixeira, pentru care chiezii au plătit în 2015 78 de milioane de euro. La Jiangsu Sunning a antrenat și Dan Petrescu, câștigând Cupa Chinei. După 3 etape, Jiangsu este pe locul 12, cu o victorie și două înfrângeri.

De-a lungul carierei, Oli a antrenat la FC Național, FCSB, Poli Timișoara, Al Hilal, Al Sadd, Al-Ain, Al Ahli, naționala Arabiei Saudite. Este liber de contract din decembrie, când a plecat de la Al Ahli Dubai. Olăroiu are 14 trofee câștigate în Arabia Saudită, Qatar şi Emiratele Arabe Unite.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
magura
magura  •  28 Martie 2018, 07:52

"Suuuuper echipa". :))))))))))))))))))))))))))

ray51
ray51  •  27 Martie 2018, 18:43

***. Ati priceput?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

auge
auge  •  27 Martie 2018, 14:37

Da, într-adevăr mare echipă ! Nu sunteți în stare să numiți 2 -3 jucători fără să vă uitați pe transfermarkt...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează