INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KAYSERISPOR - FENERBAHCE 0-5

Președintele lui Kayserispor, tranșant după declarațiile lui Șumudică

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 14:40

Președintele lui Kayserispor, Erol Bedir, nu ia în calcul despărțirea de Marius Șumudică.

La finalul partidei pierdute ieri, scor 0-5, împotriva celor de la Fenerbahce, Marius Șumudică și-a manifestat intenția de a o părăsi pe Kayserispor. Erol Bedir a reacționat imediat în presa din Turcia. 

"Marius Șumudică are un stil aparte. Este un antrenor impulsiv, un bărbat care nu poate accepta înfrângerile. Declarațiile de la finalul partidei cu Fenerbahce sunt rezultatul tristeții, al responsabilității și al dorinței de a obține mai mult, a declarat Erol Bedir, președintele lui Kayserispor. 

Înfrângerea cu Fenerbahce i-a pus capac

Marius Șumudică declara că va purta o discuție cu președintele lui Kayserispor după dezastrul cu Fenerbahce, scor 0-5: "Așa nu mai pot continua. Mă doare inima! Sunt onest și nu pot câștiga banii astfel. Eu vorbesc mereu în față, nu pe la spate ca alții, și voi purta o discuție cu președintele clubului, apoi voi lua o decizie în privința viitorului. M-am simțit foarte bine în Turcia, e țara mea favorită, și iubesc enorm fotbalul, dar uneori mai fac și greșeli". Vezi detalii AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  03 Aprilie 2018, 16:05

Niciodata nu ai sa vezi un patron-responsabil-care sa declare ca-l da afara pe antrenor,mai inainte de a se intelege cu altul!Ar destabiliza echipa!

126791918017681
Danezul Gramada  •  03 Aprilie 2018, 15:52

Turcia e țara favorită a circarului. Ce performante ai făcut în Turcia circarule? Simți sabia deasupra capului, te-au citit ăia și te temi să nu ajungi șomer.

dinamo100
dinamo100  •  03 Aprilie 2018, 15:17

Sumudica a mai zis din astea si cand era la Astra...E evident ca nu vrea sa plece, dar se simte amenintat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează