INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BOLOGNA - GENOA

FOTO Genoa lui Drăgușin, egalată în minutul 90+6 de revelația sezonului de Serie A! Final dramatic

Fundașul central Radu Drăgușin (21 de ani) a avut o prestație sigură în victoria obținută de Genoa în deplasarea cu Bologna, scor 1-0, în runda cu numărul 19 de Serie A. +8   FOTO
Fundașul central Radu Drăgușin (21 de ani) a avut o prestație sigură în victoria obținută de Genoa în deplasarea cu Bologna, scor 1-0, în runda cu numărul 19 de Serie A.

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 23:44 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 23:44

Fundașul central Radu Drăgușin (21 de ani) a avut o prestație sigură în remiza obținută de Genoa în deplasarea cu Bologna, scor 1-1, în runda cu numărul 19 de Serie A.

Gândul unui posibil transfer nu l-a perturbat pe Radu Drăgușin în primul meci din anul 2024. Fundașul central „tricolor” a pus umărul, de multe ori capul și în câteva rânduri talpa la egalul de pe „Renato Dall'Ara”.

Marius Șumudică, iureș în conferința din Turcia: „Nu pot accepta așa ceva! Nu putem continua”
TURCIA
Marius Șumudică, iureș în conferința din Turcia: „Nu pot accepta așa ceva! Nu putem continua”

Drăgușin, sigur în Bologna - Genoa

Revelația actualei ediții de Serie A a pus stăpânire pe posesie din primele minute. A plimbat mingea ineficient și a fost pedepsită în minutul 20. Albert Gudmundsson a executat inteligent o lovitură liberă, mingea a „mușcat” gazonul și l-a păcălit pe Ravaglia.

Gazdele au scuturat plasa în minutul 77, dar reușita lui Calafiori a fost anulată pentru ofsaid.

Radu Drăgușin a avut o prestație sigură. A impresionat prin plasament, fiind un adevărat zid în fața centrărilor adverse. Doar portarul Martinez a fost mai bun.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Bologna - Genoa

+4 FOTO

Genoa nu a rezistat presiunii din final. Lorenzo De Silvestri a egalat în al 6-lea minut al prelungirilor, cu un șut din 10 metri. La ultima acțiune, Gudmundsson a zguduit transversala din lovitură liberă. 

Clasamentul din Serie A, după Bologna - Genoa

FINAL. Bologna - Genoa 1-1

Drăgușin, tot mai aproape de transfer

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a vorbit vineri despre transferul fundașului central, dorit de Napoli și Tottenham.

Nu mă aşteptam ca transferul să se facă chiar în iarna asta dar la cum a jucat Radu mă gândeam că va fi aşa. Mă bucur că se adevereşte, mulţi au crezut că este un spectacol gratuit. (...) Ştiam că Radu poate să ajungă la nivelul ăsta, ştiu că poate să ajungă mult mai sus. Tot ceea ce i se întâmplă, merită! Înseamnă enorm pentru fotbalul românesc, sper să deschidă calea şi pentru alţi jucători români. 

Sper ca el, în cazul în care se vor materializa aceste interese, să facă faţă la nivelul unde se va duce. Şi nu am îndoială de treaba asta. Atunci, normal, vom fi priviţi cu alţi ochi. Suntem calificaţi la EURO, sper să facem şi acolo o figură frumoasă şi atunci va consolida această ştachetă pe care Radu a ridicat-o

- Florin Manea

VIDEO. Radu Drăgușin, discuție despre sacrificiile pentru a ajunge în top: „Eu niciodată nu mi-am permis asta!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Drăguș a marcat și Maxim a pasat decisiv, dar Șumudică a ratat incredibil victoria » Cât s-a încheiat duelul cu penultima clasată din Turcia

Nu a mai suportat! Sergio Ramos a răbufnit la adresa unui suporter după ultima înfrângere din La Liga: „Respectă clubul!”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează