INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BRIGHTON

Probleme medicale pentru Florin Andone! Riscă să rateze debutul în Premier League

FOTO: facebook.com/Florin-Andone
FOTO: facebook.com/Florin-Andone

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2018 15:43

Atacantul Florin Andone a avut o problemă în zona inghinală și managerul lui Brighton, Chris Hughton, n-ar vrea să riște cu el contra lui Watford, sâmbătă, în prima etapă din Premier League.

Debutul lui Florin Andone în Premier League se va amâna foarte probabil pentru week-end-ul viitor. Atacantul de 25 de ani s-a confruntat cu probleme în zona inghinală, le-a depășit, dar managerul Chris Hughton nu-l vede jucând sâmbătă, la startul noului sezon din Premier, împotriva lui Watford.

"Nu ne permitem să riscăm. Florin a trecut peste acea problemă, însă dorim să-l menajăm. Dacă vă uitați la program, vin meciuri dificile și vreau să am toți jucătorii valizi. Avem în față un sezon lung, greu și toate noile achiziții vor avea o contribuție majoră", a explicat Hughton. Potrivit BBC, în deplasarea cu Watford el înclină să folosească un singur vârf, pe Glenn Murray.

6.000.000 €a dat Brighton pentru a-l lua pe Andone de la Deportivo La Coruña

45 de minutea jucat Florin Andone până acum la Brighton, în amicalul cu Nice. Echipa lui a susținut 6 teste în pregătiri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează