INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

Ce au făcut stranierii în acest weekend » Racovițan, la golul #3 în acest sezon + Gâlcă, învins în Polonia

Bogdan Racovițan, gol pentru Rakow în campionatul Poloniei
Bogdan Racovițan, gol pentru Rakow în campionatul Poloniei

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 00:15 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 00:16

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din week-end-ul 3-4-5 noiembrie au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro.

Andrei Rațiu, excelent în Real Madrid - Rayo Vallecano

Fundașul dreapta Andrei Rațiu (25 de ani) a fost integralist pe „Santiago Bernabeu”, în meciul dintre Real Madrid și Rayo Vallecano din etapa 12 a campionatului spaniol, scor final 0-0. Românul a avut o prestație foarte bună, apreciată în Spania.

Constantin Gâlcă, învins de Legia

Radomiak Radom, echipa antrenată de Constantin Gâlcă (51 de ani), a pierdut pe teren propriu cu Legia Varșovia în etapa 14 a campionatului Poloniei.

În urma rezultatului, Radomiak ocupă locul 8 din 18, cu 18 puncte adunate în primele 14 runde.

Răzvan Lucescu, victorie mare în derby

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu (54 de ani), a câștigat categoric derby-ul cu Olympiakos, scor 4-2, după ce a condus cu 4-0 și a încasat două goluri în ultimele minute ale partidei. PAOK s-a apropiat la doar un punct de locurile 2 și 3, ocupate de Olympiakos și AEK Atena.

Dennis Man, gol în Parma - Sudtirol

Dennis Man (25 de ani) a fost titular în meciul din Serie B, etapa 12, dintre Parma și Sudtirol, scor final 2-0. Man a jucat 85 de minute și a înscris un gol, în vreme ce Valentin Mihăilă (23) nu a făcut parte din lot la partida de astăzi.

Dennis a făcut 2-0 pentru Parma în minutul 57, din penalty. A executat la firul ierbii, în colțul stâng, în timp ce portarul s-a aruncat în cealaltă parte. Ange-Yoan Bonny a înscris celălalt gol al echipei gialloblu, în minutul 9.

Bogdan Racovițan, gol pentru Rakow în campionatul Poloniei

Stoperul Bogdan Racovițan (23 de ani) a deschis scorul în meciul dintre Rakow și Zaglebie Lubin, scor 5-0, din etapa 14 a campionatului Poloniei. Românul a punctat în minutul 4 al partidei, cu capul, după ce execuția lui Jean Carlos Silva fusese respinsă în față de portarul advers.

Cagliari - Genoa 2-1, cu Radu Drăgușin și George Pușcaș pe teren

Cu Radu Drăgușin (21 de ani) integralist și George Pușcaș (27) pe teren vreme de 35 de minute, Genoa a pierdut în deplasarea de la Cagliari, 1-2.

Gazdele au deschis scorul în minutul 48, gol Viola, iar „grifonii” au egalat doar 3 minute mai târziu, prin Gudmundsson. Până la final s-a mai marcat o singură dată. A făcut-o Zappa, în minutul 69.

La primul gol, gazdele au profitat de faptul că Drăgușin a ieșit din dispozitiv pentru a-l întâmpina pe Oristanio, cel care a oferit pasa decisivă. Radu a încercat apoi să strângă la Viola, cel care a primit balonul, dar n-a apucat să o facă înainte ca acesta să introducă mingea în plasă.

Drăgușin nu a avut succes nici la faza golului 2. A încercat, pe rând, să-i blocheze pe Petagna, Makoumbou și Zappa, dar nu i-a ieșit. Ultimul a finalizat în ciuda opoziției românului, care încercase să-l blocheze prin alunecare.

Genoa coboară pe locul 15 în Serie A, cu 11 puncte, doar două peste Cagliari.

Programul de duminică, 5 noiembrie

  • Radomiak Radom (Gâlcă) - Legia Varșovia, 18:30
  • Eldense (F. Andone) - Burgos, 22:00

Moruțan a jucat doar 25 de minute

Olimpiu Moruțan a jucat 25  de minute în meciul dintre Bașakșehir – Anakaragucu. Românul a intrat în minutul 66, când echipa sa, Ankaragucu, avea 3-2. Gazdele au reușit egalarea în minutul 75.

Ianis Hagi a ratat un penalty

Cu Ianis Hagi pe teren până în minutul 68, Alaves a învins-o pe Almeria, 1-0, în etapa a 12-a din La Liga. Singurul gol a venit în minutul 79, prin Sedlar.

În prelungirile primei reprize, Ianis Hagi a avut șansa să marcheze primul său gol pentru Alves în La Liga. Mijlocașul român a executat un penalty, dar a bătut rău. Iar mingea s-a dus mult peste poartă

Boloni, egal cu Lyon

Metz, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a remizat pe terenul lui Lyon, 1-1, în etapa a 11-a din Ligue 1.

După o primă repriză echilibrată, fără gol, oaspeții au deschis scorul în minutul 77, prin Jallow. Pe final, Lyon a forțat, iar după 7 minute a obținut egalarea, grație golului lui Alvero.

După acest egal, Metz ajunge la 10 puncte. E pe locul  16. Lyon e ultima, cu 4 puncte. 

Victorie pentru Adrian Mutu

Aflată în criză, Neftchi Baku, echipa lui Adrian Mutu, a obținut o victorie importantă. Elevii „Briliantului” au câștigat cu 2-0 pe terenul celor de la Gabala, grație golurilor marcate de Valdez (60) și Hadzhiyev (90+4). 

Cu 12 meciuri jucate, Netchi are 18 puncte și e pe locul 5. Lider e Qarabag, cu 23 de puncte.

Andrei Burcă, gol în poarta lui Tătărușanu

Andrei Burcă a marcat un gol superb în eșecul suferit de Al Akhdoud, 2-3 pe terenul lui Abha.

Andrei Burcă a egalat la 1-1 pentru Al Akhdoud, în minutul 26. Fundașul central a înscris cu piciorul stâng, din voleu, o execuție la care Ciprian Tătărușanu, portarul gazdelor, nu a avut ce face. Abha a revenit și s-a impus cu 3-2.

Ionuț Radu, titular în poarta lui Bournemouth în meciul cu Manchester City 

Ionuț Radu a fost titular în poarta lui Bournemouth în meciul din deplasare cu Manchester City, în runda cu numărul 11 din Premier League, încheiat 6-1 în favoarea campionilor en-titre.

A fost al treilea meci la rând când internaționalul român apără poarta „cireșelor”. A mai făcut-o în runda trecută de campionat, la 2-1 acasă cu Burnley, și în înfrângerea de pe teren propriu cu Liverpool, 1-2, în Cupa Ligii Angliei. 

Marius Marin, 63 de minute bifate în tricoul lui Pisa 

Marius Marin a fost titular în tricoul lui Pisa în remiza de pe teren propriu cu Como, scor 1-1, în runda cu numărul 12 din Serie B. 

Internaționalul a bifat 63 de minute. A fost înlocuit cu Gabriele Piccinini. Pisa e pe locul 14 în Serie B, cu 13 puncte adunate în 12 etape. 

Dan Petrescu a pierdut finala Cupei în Coreea de Sud

Jeonbuk, formația pregătită de Dan Petrescu, a cedat în finala Cupei din Coreea de Sud în fața lui Pohang, scor 2-4. Echipa „Bursucului” a condus de două ori, dar a pierdut șansa de a pune mâna pe trofeu. Mai multe detalii, AICI

Ce s-a întâmplat vineri, 3 noiembrie: 

Laurențiu Reghecampf și Andrei Cordea, egal spectaculos în Arabia Saudită

Al Tai, formația pregătită de Laurențiu Reghecampf, a remizat, pe teren propriu, scor 3-3, împotriva lui Al Feiha, într-o partidă din runda cu numărul 12 a primei ligi din Arabia Saudită. 

Anthony Nwakaeme a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 15, dar Al Tai a răsturnat situația pe tabelă, marcând în minutele 21, 24 și 29, prin Enzo Roco, Rakan Shamlan și Bernard Mensah. 

Al Feiha a egalat în repriza a doua, prin reușitele semnate de Henry Onyekuru (67) și Fashion Sakala (70). La Al Tai, Andrei Cordea a fost titular și integralist. 

Al Tai ocupă locul 12 în clasamentul primei ligi saudite, cu 11 puncte adunate în 12 etape. În runda următoare se va duela în deplasare cu Al Khaleej. Partida e programată pe 9 noiembrie. 

Mirel Rădoi, victorie în Emiratele Arabe Unite 

Al Bataeh, formația antrenată de Mirel Rădoi, s-a impus pe terenul lui Al Nasr, scor 2-0, în runda cu numărul 7 din prima ligă din Emiratele Arabe Unite. 

Baba Gassama a deschis scorul în minutul 39, pentru ca brazilianul Paulinho să stabiilească scorul final la 5 minute de la reluarea jocului. 

Al Bataeh e pe 6 în clasament, cu 11 puncte câștigate în 7 etape, la 4 puncte distanță de ocupanta ultimului loc al podiumului, Al Ain. 

Mircea Lucescu și-a dat demisia de la Dinamo Kiev după înfrângerea în fața lui Șahtior Donețk

Dinamo Kiev, formația lui Mircea Lucescu, a pierdut în fața lui Șahtior Donețk, scor 0-1, în runda cu numărul 13 a primei ligi ucrainene. 

La finalul partidei, „Il Luce” și-a anunțat demisia de la cârma echipei din țara vecină. Mai multe detalii, AICI

Citește și: 

Marius Șumudică, emoționat » Reacție de suflet după anunțul retragerii lui Mircea Lucescu: „Îl iubesc, mi-a marcat cariera”
RETRAGERE
Marius Șumudică, emoționat » Reacție de suflet după anunțul retragerii lui Mircea Lucescu: „Îl iubesc, mi-a marcat cariera”
Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit ultima discuție cu Mircea Lucescu: „Era supărat pe mine! În primele luni de retragere, e teribil”
RETRAGERE
Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit ultima discuție cu Mircea Lucescu: „Era supărat pe mine! În primele luni de retragere, e teribil”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
ovis
ovis  •  06 Noiembrie 2023, 10:55

Numai un mare strateg ca Yedy,poate sa l vada pe Manea in fata lui Ratiu si pe Screech in fata lui Boloca.

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  06 Noiembrie 2023, 00:05

RATIU A JUCAT BETON

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  05 Noiembrie 2023, 19:57

"Printul " , ramane cu 2 goluri date , dupa 2 ani , lui "Bolintinul din Vale ..."

Vezi toate comentariile (10)
Comentează