INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Postecoglou a răspuns la toate întrebările despre Radu Drăgușin: „Știa unde vine!”

Radu Drăgușin, în plin antrenament la Tottenham
Radu Drăgușin, în plin antrenament la Tottenham

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2024 16:23 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 21:07

Ange Postecoglou, tehnicianul australian al lui Tottenham, a discutat vineri subiectul Radu Drăgușin cu jurnaliștii englezi. „Știa ce înseamnă provocarea de a veni aici și că a juca nu e un dat”, a declarat managerul lui Spurs. 

Radu Drăgușin, 22 de ani, a fost prezentat pe 11 februarie la Tottenham, care îl cumpărase cu 31 de milioane de euro de la Genoa, și a jucat o jumătate de oră împărțită în trei meciuri: 10 minute la 2-2 cu Manchester United, 9 la 3-2 cu Brentford și 11 la 2-2 cu Everton, toate în Premier League.

Postecoglou, mesaj pentru Radu Drăgușin

Ar putea evolua și sâmbătă, la Londra, împotriva lui Wolverhampton, tot în campionat. Înaintea acestei noi partide a lui Spurs (locul 4, cu 47 de puncte, 15 deasupra lui Wolves, poziția a 11-a), managerul Ange Postecoglou a vorbit și despre Drăgușin la conferința de vineri de la centrul sportiv Hotspur Way.

Ce star vrea PSG în locul lui Kylian Mbappe » Francezii au și două variante de rezervă
MERCATO
Ce star vrea PSG în locul lui Kylian Mbappe » Francezii au și două variante de rezervă

„A fost foarte bun, muncește mult", a început tehnicianul australian. „Era la Genoa și juca. Dacă doar jocul era tot ce îl interesa, ar fi rămas la Genoa. Dacă vrei să ajungi la un club mare, atunci e parte din proces".

În următoarele trei, patru luni, până la sfârșitul campionatului, Radu Drăgușin trebuie să se adapteze și să muncească mult 
- Ange Postecoglou, manager Tottenham

„Nu l-am cumpărat pe Radu Drăgușin pentru șase luni, l-am adus la acest club pentru mult timp"

Postecoglou a accentuat: „Radu știa acest lucru și de aceea l-am vrut aici, pentru că știa ce înseamnă provocarea de a veni aici și că a juca nu e un dat. Totul e despre cum îți croiești calea. Se adaptează. Jucăm cu totul diferit față de ce era obișnuit, l-am folosit în meciuri și cred că s-a descurcat bine când a intrat".

Pentru manager, un lucru e limpede: „Nu l-am cumpărat pentru șase luni, l-am adus la acest club pentru mult timp și am văzut deja în acest sezon ce impact a avut să pierdem ambii fundași centrali. Nu mai vreau să se întâmple în viitor, de aceea e Radu aici. În următoarele trei, patru luni, până la sfârșitul campionatului, el trebuie să se adapteze și să muncească mult".

20de milioane de euro este cota lui Radu Drăgușin, cea mai bună a carierei, potrivit Transfermarkt

„Radu Drăgușin a fost extraordinar la antrenamente, are cea mai bună atitudine"

Concluzia antrenorului: „Radu Drăgușin a fost extraordinar la antrenamente, are cea mai bună atitudine, se simte excelent printre ceilalți jucători. Colegii pot vedea, într-adevăr, ce calități are. Și e gata să joace".

Ambii fundași laterali titulari ai lui Tottenham sunt accidentați. Șansa lui Drăgușin?

La meciul de sâmbătă, cu Wolves, Ange Postecoglou nu va putea folosi ambii fundași laterali titulari: Destiny Udogie (stânga) și Pedro Porro (dreapta). „Destiny are o contuzie, nu va juca în acest weekend, dar nu cred că e ceva serios. Pedro Porro a suferit o întindere musculară la antrenament și va lipsi, probabil, câteva săptămâni”, a declarat managerul la conferința de vineri. 

E posibil să-i folosească pe Emerson Royal pe dreapta și pe Ben Davies pe stânga. Sau să-l titularizeze pe Drăgușin alături de ceilalți doi stoperi, Cristiano Romero și Micky van de Ven.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Roy Hodgson a leșinat la antrenament! Transportat de urgență la spital
ANGLIA
Roy Hodgson a leșinat la antrenament! Transportat de urgență la spital
Barcelona, vulcan în erupție » „Vestiarul e împotriva lui Lewandowski” + Ce salariu are polonezul!
SPANIA
Barcelona, vulcan în erupție » „Vestiarul e împotriva lui Lewandowski” + Ce salariu are polonezul!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează