INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Drăgușin, integralist într-un „thriller” cu 7 goluri! Italienii l-au taxat: „A readus adversarul în joc. Departe de cel mai bun nivel”

Radu Drăgușin, în dreapta // foto: Imago Images
Radu Drăgușin, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2023 09:53 / Actualizat sambata, 12 august 2023 11:07

Genoa a început sezonul cu o victorie care a calificat-o în „16-imile” Cupei Italiei, 4-3 cu Modena, echipă de Serie B. Radu Drăgușin (21 de ani) a fost integralist la „grifoni”, dar prestația stoperului român nu s-a ridicat la cel mai înalt nivel.

Genoa a deschis scorul încă din secunda 30, prin Mateo Retegui, care a finalizat o acțiune purtată în viteză de gazde. Egalarea a venit în minutul 29 și l-a avut pe Drăgușin printre protagoniști.

Prins între doi adversari pe un atac al oaspeților, Drăgușin a rămas cu ochii pe nouarul Bonfanti, ceea ce i-a permis celuilalt vârf, Manconi, să se strecoare prin spatele lui și să finalizeze, cu capul, centrarea de efect a lui Tremolada.

Ovidiu Burcă dezvăluie că a fost în mijlocul farsei istorice a dinamoviștilor la FCSB - City: „Când am ajuns și am văzut minunăția aia...”
dinamo
Ovidiu Burcă dezvăluie că a fost în mijlocul farsei istorice a dinamoviștilor la FCSB - City: „Când am ajuns și am văzut minunăția aia...”

Ce au scris italienii despre Radu Drăgușin după Genoa - Modena

A fost o greșeală de poziționare pe care au taxat-o mai multe publicații din Peninsulă, chiar dacă Drăgușin nu a fost de vină și la celelalte două goluri ale adversarilor.

Publicația Tuttomercatoweb i-a acordat românului nota 5,5: „Departe de perfecțiune în modul în care l-a marcat pe Manconi la golul de 1-1. În rest, puține pete pe jocul românului, a cărui greșeală a readus-o totuși pe Modena în joc după 30 de minute de dominare totală a roș-albaștrilor”.

Jurnaliștii locali de la PianetaGenoa nu au fost la fel de generoși, nota 5: „A fost păcălit de centrarea lui Tremolada care l-a lăsat nemarcat pe Manconi. Apoi s-a liniștit și a crescut pe măsură ce minutele au trecut, dar este încă departe de cea mai bună versiune”.

Cei de la GenoaNews au plusat, nota 6: „La golul 1 al adversarilor nu a observat adversarul din spatele său, dar în restul meciului nu a făcut greșeli de judecată”.

Celălalt român de la Genoa, atacantul George Pușcaș, a fost rezervă neutilizată.

Rezumatul VIDEO al meciului Genoa - Modena

Debut de vis la Genoa pentru atacantul Italiei

La Genoa a debutat cu această ocazie atacantul Mateo Retegui (24 de ani), cumpărat în această vară din Argentina, de la Tigre.

Retegui, care a jucat deja 3 meciuri pentru prima reprezentativă a Italiei, a avut un debut de vis, a înscris o „dublă” și a fost aproape de un al treilea gol excepțional, cu călcâiul.

Genoa l-a cumpărat pe Retegui cu 12 milioane de euro.

Citește și: 

Bicfalvi a declanșat nebunia în Rusia! Golul victoriei la ultima fază în duelul cu Spartak » E noul lider al campionatului

Pașcanu schimbă echipa în Spania: „Se potrivește perfect cu stilul nostru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
brujo
brujo  •  12 August 2023, 12:52

Pai cum ma, nu era el van Dijk?

soimiisibiu
soimiisibiu  •  12 August 2023, 11:03

Lasă că pe Pușcaș îl cheamă Edi la națională. De aia nu dam gol ca vin toți e pirații la națională ( națională care e mama răniților care nu joaca la club, vezi Hagi, Pușcaș, etc.)

maradona79
maradona79  •  12 August 2023, 10:50

Autosuficienta dauneaza grav sanatatii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează