INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu are Grecia la picioare și e tot mai aproape de titlu: ”Ce criză? Va fi un an istoric”

Articol de - Publicat marti, 18 decembrie 2018 09:31

PAOK s-a impus pe terenul celor de la Levadiakos, 2-1, și se menține pe primul loc, cu 8 puncte peste rivala Olympiakos. Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK e sigur că echipa sa va cuceri în acest sezon primul titlu după 34 de ani.

Pentru PAOK, titlul nu e o posibilitate. "E o obligație", spune Warda. "E o obsesie", completează Paschalakis. Eliminată din Europa League, ultima poziție în grupă, cu cinci înfrângeri, echipa lui Lucescu își continuă traseul cu aceeași intensitate în campionat. A 13-a victorie, locul 1, departe de Olympiakos, la jumătatea sezonului.

Unii vorbesc de criză la Salonic, dar Răzvan zâmbește ironic: "Ce criză? Suntem primii. PAOK are 40 de puncte pe teren, iar a doua are 30. Avem cel mai bun atac și cea mai bună apărare. Cum am putea fi în criză? Am cucerit titlul și sezonul trecut, pierzându-l la Comisii.E posibil ca oamenii din jur să vadă criză, însă nu noi. Aici, suntem uniți și trebuie să rămânem uniți". 

Alb-negrii, care au doar 38 de puncte în realitate (au pornit cu două penalizare), mai au doar un meci în 2018, duminică, acasă cu Giannina.

"Apoi, vine vacanța, vine Crăciunul, ne relaxăm și ne bucurăm de moment. Acesta poate fi unul dintre cei mai importanți ani din istoria clubului". E așteptat al treilea titlu, primul după o pauză de 34 de ani. 

24 de goluri a marcat PAOK în 14 etape, cel mai bun atac din Grecia

6goluri a primit echipa lui Lucescu, având și cea mai rezistentă apărare

"Trebuie să fim foarte atenți, pentru că în Grecia e ușor să creezi presiune în jur. Știm că adversarii încearcă să facă un climat tensionat pentru a-și ascunde propriile probleme, dar statistica spune totul despre noi" Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Wernbloom pierde tot sezonul

Venit gratis în august de la ȚSKA Moscova, suedezul Pontus Wernbloom s-a accidentat grav luni chiar la startul meciului cu Levadiakos. A suferit o ruptură a tendonului achilean și va pierde tot restul sezonului. "Accidentările sunt parte din fotbal. Să nu facem o dramă. Mă voi întoarce mai puternic", a comentat scandinavul lui PAOK pe Instagram.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
christiano0
christiano0  •  18 Decembrie 2018, 16:10
Postat de Andrei Kolozsi pe 18 Decembrie 2018, 11:28

Nivelul campionatului grec s-a vazut in evolutia lui PAOK prin europa . Adica sub genunchiul broastei . Vor lua probabil titlul si la anul in preliminariile champions League ..ii asteapta Dudelange intr o dubla foarte echilibrata . Campionatele domestice castigate fara o minima confirmare in cupele europene au aceeasi valoare ca la noi ( vezi CFR) , confirma doar mediocritatea.

Nu e chiar asa. Daca te-ai uita un pic inapoi PAOK a facut niste tururi preliminare senzationale, poate mai putin returul cu Sporting (sau Benfica, nu mai stiu cine a fost). In grupe, intr-adevar, nu a lasat o impresie prea buna, dar ti-am zis, in preliminarii au avut echipe dificile si zic eu ca s-au calificat cu capul sus. Iar pentru un antrenor roman sa castige un campionat din Europa ar fi o mare performanta. Boloni, Lucescu senior, mai stii si altii ?

1566178743642986
Vlad Hartea  •  18 Decembrie 2018, 15:47

De ce ar fi criza la Paok ?? Ei au inteles, inclusiv Lucescu, ca nu au valoare pentru Europa si s-au concentrat doar pe campionat !! Desi este un campionat modest, pentru Paok ar fi un mare succes sa-l castige, mai ales dupa ce Olympiakos l-a dominat ani la rand !!

st.il.
st.il.  •  18 Decembrie 2018, 13:55

Hai să nu ne hazardăm, să nu ne punem poalele în cap de fericire, și s-așteptăm sfârșitul campionatului...lor !...Dacă ștrumfulețul pierde și anul ăsta, *** iar "bebe" va silui ( la propriu) limba engleză, la "interviuri" (ptr. a nu știu câta oară) !.....:)))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează