INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu, necruțător după calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor: "Vor trăi cu această rușine toată viața lor!"

FOTO: Facebook @PAOK
FOTO: Facebook @PAOK

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2018 22:05

Răzvan Lucescu, 49 de ani, a dus-o pe PAOK Salonic în play-off-ul Ligii Campionilor, unde va întâlni Benfica. Tehnicianul român e fericit, însă nu a uitat modul în care a pierdut titlul în sezonul trecut. 

"Din ce știu, și e corect, patronul nostru nu era tocmai optimist în vederea calificării în play-off. Știa ce înseamnă Spartak. Au bani foarte mulți, un stadion fabulos, e o forță într-o țară care conduce lumea.

Situația de anul trecut, din lupta pentru titlu, e de neuitat. Cei la AEK și Olympiakos vor trăi cu această rușine toată viața lor. Au furat, au păcălit, au făcut totul ca să ne scoată pe noi din lupta pentru titlu. Noi trăim cu marea frustrare că am câștigat titlul pe teren și că ni s-a furat. Amintirea asta ne motivează suplimentar", a declarat Răzvan Lucescu la TV Digi Sport. 

Vezi și: GALERIE FOTO PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, se califică în play-off-ul Ligii Campionilor! Primă URIAȘĂ câștigată

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
romeverest
romeverest  •  16 August 2018, 09:39

A inceput si Razvan,precum tatal sau, sa vorbeasca uneori mult si prost !! Pana una alta nu este singurul calificat in play-off, intrucat si campioana Aek este in aceiasi situatie invingand pe Celtic. Cred ca Aek are mai multe sanse sa junga in grupele Ligii Campionilor jucand cu ungurii de la Mol Vidi, in schimb echipa lui Lucescu va avea viata grea cu Benfica !!

stefanf78
stefanf78  •  16 August 2018, 09:05
Postat de florianveress pe 16 August 2018, 07:17

Așa cum și fc fcsb va trăi în Rușine până la desființare!

Nu mor caii ...

florianveress
florianveress  •  16 August 2018, 07:17

Așa cum și fc fcsb va trăi în Rușine până la desființare!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează