INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Răzvan Marin, final de vis la Standard Liege » A fost desemnat jucătorul lunii în Belgia și a primit un cadou de lux

Răzvan Marin // Sursă foto: Instagram Răzvan Marin
Răzvan Marin // Sursă foto: Instagram Răzvan Marin

Articol de - Publicat miercuri, 22 mai 2019 13:47

Răzvan Marin, 22 de ani, a fost desemnat jucătorul lunii în Belgia și primit un ceas elvețian cadou: „Standard Liege va rămâne în inima mea. Amintiri superbe”.

Campionatul belgian s-a încheiat cu imaginea lui Răzvan Marin. Mijlocașul s-a despărțit de Standard în cel mai frumos mod. Cel mai bun jucător al lui Standard, golgeterul play-off-ului Jupiler League (5 reușite) și MVP-ul lunii în campionatul belgian. Drept recompensă, a primit și un ceas elvețian marca Louis Erard, al cărui preț de catalog depășește 2.500 de euro. 

La final, un mesaj emoționant al „tricolorului”. „După doi ani și 104 meciuri, aventura la Standard se termină acum. Am râs împreună, am suferit împreună, avem amintiri minunate împreună. Acest club va rămâne în inima mea”, a scris Marin pe Instagram.

„Le mulțumesc tuturor. M-au crescut ca jucător și ca om. Mă înclin în fața fanilor. Datorită lor, mi-am descoperit cea mai bună versiune a mea. Ei mi-au dat putere pentru a oferi totul pe teren. Acum, e timpul să-mi iau «La revedere» de la club, de la suporteri și de la oamenii pe care i-am cunoscut aici. Sper să ne revedem în curând”.

18 goluriși 22 de pase decisive a  oferit Răzvan Marin în 104 meciuri jucate în doi ani și jumătate la Standard

Vezi și: Standard Liege și-a luat adio de la Răzvan Marin printr-un mesaj superb: „A venit la noi ca un băiat şi a plecat ca un bărbat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
luker
luker  •  22 Mai 2019, 15:21

Cam singurul care mai misca. Sper sa nu se stinga la Ajax.

spinoza
spinoza  •  22 Mai 2019, 15:07

RESPECT RAZVAN MARIN!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează