INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Rocada mare la Genoa, formația lui Andrei Radu » Ultimul meci i-a fost fatal

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 17:08

Andrei Radu (21 de ani) a rămas fără antrenorul care i-a oferit șansa de a apăra în prima ligă din Italia. Davide Ballardini a fost înlocuit cu croatul Ivan Jurici. 

Eșecul suferit pe teren propriu împotriva nou-promovatei Parma, scor 1-3, a fost decisiv în hotărârea luată de oficialii formației lui Andrei Radu.

În ciuda unui start de sezon peste așteptări, cu 12 puncte acumulate în primele 7 etape, și posibilitatea de a urca pe loc de Liga Campionilor în cazul unei victorii în restanța cu AC Milan, Davide Ballardini a fost schimbat cu omul pe care îl înlocuia în noiembrie 2017.

48
de meciuri are Jurici ca antrenor al celor de la Genoa

Ivan Jurici, 43 de ani, a evoluat la Genoa din 2006 până în 2010, momentul retragerii din activitatea de jucător. 

Pierde Radu echipa?

Davide Ballardini este omul care l-a adus pe Radu de la Inter și care i-a oferit șansa de a apăra în Serie A. Căpitanul naționalei României nu a avut o evoluție tocmai reușită în ultima etapă. 

Prima reușită a nou promovatei Parma i se poate imputa și lui Radu, care a fost păcălit de traiectoria balonului și a ieșit total anapoda pe o centrare. A ratat respingerea, iar mingea a fost introdusă în plasă de Rigoni.

Vezi și: ANALIZĂ / Lumină după 10 generații de întuneric! Tricolorii U21 pot realiza ce n-au reușit Chivu, Mutu, Sânmărtean sau actualul selecționer

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează