INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

Românul care a jucat alături de Fernando Torres își amintește cu plăcere de perioada Atletico: "Era copil atunci, avea 19 ani"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 20:44

Cătălin Munteanu, 39 de ani, fost jucător la Steaua și Dinamo, a rememorat cele mai frumoase momente ale carierei și a numit cei mai buni fotbaliști alături de care a evoluat. 

"La Atletico Madrid a fost Fernando Torres, dar era copil atunci. Avea 19 ani. Simeone era în a doua lui perioadă. Burgos, în poartă la Atletico Madrid. La Espanyol era Tamudo, care la început era căpitanul echipei, De Lucas, care a jucat şi la Chelsea. Jucători buni, importanţi.

Marius Lăcătuş, Iosif Rotariu, alături de care am jucat la Steaua.

Jucători mari și la Dinamo, toată lumea ştie, cu Claudiu (n.r. Niculescu), cu Danciu, jucători care rămân în istoria lui Dinamo", a declarat Munteanu la TV Telekom Sport.

Cătălin Munteanu a evoluat de-a lungul carierei la Steaua, Salamanca, Atletico Madrid, Espanyol, Albacete, Murcia, Dinamo, FC Braşov şi Viitorul Constanța și se consideră dinamovist convins.

17 meciuri
are Cătălin Munteanu la echipa națională, pentru care a marcat un gol

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează