INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

EXCLUSIV / VIDEO La antrenament în ultima zi a anului, Ronaldo Deaconu vorbește despre transferul la Dinamo: „Poate o să-mi închidă câteva uși, dar sunt asumat și o spun!”

Ronaldo Deaconu, în ultima zi din 2023, la antrenament
Ronaldo Deaconu, în ultima zi din 2023, la antrenament

Articol de , - Publicat duminica, 31 decembrie 2023 12:38 / Actualizat duminica, 31 decembrie 2023 12:59

Ronaldo Deaconu (26 de ani) s-a antrenat și astăzi, în ultima zi a anului, și a vorbit în exclusivitate cu GSP.ro despre o posibilă mutare la Dinamo. El mai are contract 6 luni cu polonezii de la Korona Kielce, până pe 30 iunie 2024.

Din iulie 2022 la Korona Kielce, Ronaldo Deaconu, mijlocaș ofensiv de picior stâng, a adunat 6 goluri și 8 pase decisive în 48 de partide pentru polonezi.

În ultimele luni, el și-a pierdut rolul de titular la Korona, ceea ce îl face să se gândească la un transfer în ianuarie, în fereastra de transferuri care stă să se deschidă.

A câștigat de 3 ori Champions League cu Real Madrid ca titular și a sunat să se întoarcă la club!
SPANIA
A câștigat de 3 ori Champions League cu Real Madrid ca titular și a sunat să se întoarcă la club!

Astăzi, în ultima zi a anului, Deaconu s-a antrenat pe stadionul din Domnești, Ilfov, unde a stat de vorbă cu GSP.ro despre planurile lui din viitorul apropiat.

„Vreau să închei anul făcând ce-mi place cel mai mult, ce-mi aduce bucurie, adică să fiu pe teren. Am și program de pregătire fizică de la Korona pe care-l urmez și îl transmit prin ceas, vreau să fiu cu motoarele turate”, ne-a transmis mijlocașul ofensiv.

Ronaldo Deaconu: „Am intrat în ultimele 6 luni de contract cu Korona”

Referitor la situația de la Korona, el a spus:

„Nu știu ce urmează, am avut o perioadă bună acolo, am o relație foarte bună cu directorul, Pawel Golanski, cu președintele, vreau să le urez «la mulți ani» antrenorului și staff-ului tehnic.

Mă voi întoarce în ianuarie la echipă și ne vom așeza la masă pentru a vedea ce este cel mai bine de făcut. Astăzi am intrat oficial în ultimele 6 luni de contract”.

VIDEO. Ronaldo Deaconu: „Eu, la Dinamo? Sunt fanul lor, dar cred că i-aș încurca”

O posibilă destinație pentru Deaconu este Dinamo, el fiind fanul „câinilor roșii”, însă Ronaldo consideră că mutarea este greu de înfăptuit, în condițiile în care dinamoviștii țintesc alți doi mijlocași de picior stâng, pe Dorin Rotariu și Damjan Djokovic.

„Dinamo este și va rămâne în sufletul meu, sunt suporterul lor. Chiar dacă unii oameni din fotbal îmi spun că nu este bine să declar asta, sunt asumat, sunt conștient că este posibil să-mi închidă uși la unele cluburi din România.

Nu știu ce să zic despre transfer, Dinamo negociază deja cu doi mijlocași ofensivi de picior stâng. Nu am mai văzut la nicio echipă să fie 3 astfel de jucători, cred că i-aș încurca.

Sunt doi jucători foarte buni, Djokovic și Rotariu, ca suporter m-aș bucura dacă ar veni, dar este și ciudat, pentru că Dinamo vrea să ia doi fcsbiști care să o ajute să se salveze de la retrogradare”, spune Deaconu.

Vreau să-i mulțumesc domnului decan Melenco pentru că și-a întrerupt vacanța de la munte să vină să mă ajute la antrenament și preparatorului meu fizic, Ionuț, prietenilor mei portari și fundași care au venit astăzi cu noi. 

- Ronaldo Deaconu, mijlocaș Korona Kielce

Aproape în fiecare an, în momentul în care el este în vancață, reușim să ne antrenăm și să lucrăm suplimentar. Este un fotbalist deosebit, pasionat de a munci suplimentar și am vrut să profităm de această ultimă zi a anului. 

Am rămas într-o relație de prietenie după ce el a activat la Academia Hagi. De atunci, în fiecare an, iarnă și vară, ne întâlnim și ne antrenăm suplimentar. 

În această perioadă a intrat la cameră hiperbarică, avem un antrenament cu hipoxie intermitentă, lucrează suplimentar la sala de forță. Pune pasiune în ceea ce face. 

- Ionel Melenco, decan Facultatea de Educație Fizică și Sport

Citește și: 

„Nebunesc, barbar, primitiv!” » Conducerea lui Dinamo, luată la bani mărunți: „O cauză a eșecurilor pe toate planurile”
DINAMO
„Nebunesc, barbar, primitiv!” » Conducerea lui Dinamo, luată la bani mărunți: „O cauză a eșecurilor pe toate planurile”
„Timpul trece, leafa merge” » Au păcălit și 2023: TOP 10 cele mai crunte dezamăgiri din Superliga
BILANȚ
„Timpul trece, leafa merge” » Au păcălit și 2023: TOP 10 cele mai crunte dezamăgiri din Superliga

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (13)
istet10
istet10  •  02 Ianuarie 2024, 23:45
Postat de brentford pe 02 Ianuarie 2024, 22:26

Nu pot incepe demolarea pana nu se primesc toate avizele pentru noul stadion. Si,ca pentru orice stadion,trebuie sa se implice politicul din pacate. Sa ai un an nou mai bun decat precedentul!

Multam de urare! Asisderea iti doresc! Stadionul vechi nu se demoleaza pana nu lamuresc o chestie: demolarea a ceva ce nu s-a construit. Au fost platite lucrari care nu se regasesc in realitate. Si nici nu poti desfiinta constructii recente. Daca le incendiaza ar putea.

brentford
brentford  •  02 Ianuarie 2024, 22:26
Postat de istet10 pe 02 Ianuarie 2024, 21:14

Sa-l demoleze mai intai pe ala vechi.

Nu pot incepe demolarea pana nu se primesc toate avizele pentru noul stadion. Si,ca pentru orice stadion,trebuie sa se implice politicul din pacate. Sa ai un an nou mai bun decat precedentul!

istet10
istet10  •  02 Ianuarie 2024, 21:14
Postat de brentford pe 02 Ianuarie 2024, 00:18

Nu cred ca s-ar pregati suplimentar in ultima zi a anului si ar sari pregatirea in oricare alta zi a anului. Referitor la Dinamo,nu cred ca se pune problema,doar daca ar veni imprumut pana in vara. Eu unul sunt pregatit si pentru MamaLiga 2 sezonul viitor,nu e bai,dar Red&White miroase a hiene in stand by pentru noul stadion.

Sa-l demoleze mai intai pe ala vechi.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează