INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Schimbare la Genoa! Favoritul lui Mutu a preluat formația lui Ionuț Radu: "Capello era ambițios, Mourinho arogant, dar el era cel mai bun"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 17:10

Andrei Ionuț Radu (20 de ani) are un nou antrenor la Genoa. Italianul Cesare Prandelli, unul dintre cei mai importanți oameni din cariera lui Adrian Mutu, a preluat formația din Serie A.

Genoa, fără Ionuț Radu pe teren, a fost eliminată din Cupa Italiei de Virtus Entella, la penalty-uri, scor 4-3, după 2-2 în timpul regulamentar.

Eșecul i-a fost fatal antrenorului Ivan Juric. Fără victorie în Serie A de 8 meciuri, Genoa ajunge astfel la al treilea antrenor stagional, după ce Davide Ballardini a fost demis la începutul lunii octombrie.

Prandelli, 61 de ani, a antrenat ultima dată la Al Nasr. De-a lungul carierei a mai condus Atalanta, Lecce, Hellas Verona, Parma, Fiorentina, Galatasaray, Valencia și naționala Italiei.

Relație specială cu Mutu

Adrian Mutu a mărturisit în mai multe rânduri că Prandelli a fost cel mai bun antrenor pe care l-a avut, fiind omul care i-a influențat decisiv cariera. Cei doi au colaborat la Fiorentina.

"Este un mare antrenor, o persoană cu care am fost mereu de acord. M-a făcut să joc, mi-a dat toată libertatea din lume. Lippi era strategic, un antrenor care nu pierde din vedere niciun element. Capello era ambițios, Mourinho arogant, dar Prandelli era cel mai bun", declara Mutu în urmă cu mai mulți ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
shayla
shayla  •  08 Decembrie 2018, 13:18

O mica intrebare: de ce trebuie sa apara poza unui drogat in acest articol? Parca articolul era despre Andrei Ionut Radu si noul lui antrenor,nicidecum despre cel mai drogat jucator de fotbal pe care l-a avut Romania.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează