INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BAYERN

Sky Germania confirmă GSP: „Da, Radu Drăgușin e pe lista lui Bayern”. Sky și Bild citează GSP.RO

Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul central al celor de la Genoa, își va prelungi contractul cu formația italiană până în iunie 2027. 
Foto: Instagram @radudragusin5
Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul central al celor de la Genoa, își va prelungi contractul cu formația italiană până în iunie 2027. Foto: Instagram @radudragusin5

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 12:41 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 15:40

Bayern intră oficial în cursa pentru Radu Drăgușin, așa cum GSP.RO a anunțat exclusiv, luni dimineață. Sky Germania confirmă că antrenorul Thomas Tuchel a discutat cu șefii clubului despre internaționalul român de la Genoa. Sky și Bild citează Gazeta Sporturilor.

Radu Drăgușin ar putea deveni primul jucător român din istorie care îmbracă tricoul lui Bayern Munchen. Specialistul pe Bayern al postului de televiziune Sky Germania, Florian Plettenberg, a confirmat luni că gigantul german este interesat de internaționalul român în vârstă de 21 de ani.

Gică Hagi dă lovitura: Farul și-a adus „decar” » Fotbalistul a refuzat oferte din Olanda și Grecia
FARUL
Gică Hagi dă lovitura: Farul și-a adus „decar” » Fotbalistul a refuzat oferte din Olanda și Grecia

Sky Germania: „Da, Radu Drăgușin este pe lista lui Bayern”

„Da, Radu Drăgușin este pe lista lui Bayern! Tuchel și șefii au discutat intern despre fundașul român în vârstă de 21 de ani”, scrie Plettenberg pe platforma X, fostul Twitter. 

Jurnalistul german notează, de asemenea, că GSP.RO a oferit știrea în premieră și, într-o altă postare, mai dezvăluie o posibilă sumă de transfer: 25 de milioane de euro plus bonusuri. Acestea ar putea ajunge la 5 milioane de euro. Salariu, 2 milioane de euro pe an, contract de 4 sezoane și jumătate.

Bild preia GSP.RO: „Drăgușin la Bayern, dar și Napoli e interesată”

Tabloidul Bild dezvoltă subiectul „Radu Drăgușin” și citează la rându-i GSP.RO. „După cum se știe, Bayern caută noi apărători. Iar acum, un nou nume a apărut pe listă. Radu Drăgușin (21 de ani), fundaș central la clubul italian Genoa, ar fi atras interesul lui FC Bayern , relatează portalul românesc „gsp.ro”. 

Curios: de la începutul perioadei de transfer de iarnă au existat o serie de zvonuri despre Drăgușin și Tottenham Hotspurs. Se spune că clubul englez de top depune eforturi intense pentru a-și asigura serviciile românului, dar nu este încă pregătit să plătească cele 30 de milioane de euro necesare drept sumă de transfer.

De un eventual transfer al lui Drăgușin este interesată și campioana Italiei, Napoli. Acum pare și Bayern să se implice!”, scrie Bild în ediția online de luni.

Bild îl prezintă pe Radu Drăgușin: „Este internațional român din martie 2022”

Cel mai bine vândut cotidian din Europa îi face și o prezentare internaționalului român. „Drăgușin a fost achiziționat de Genoa de la Juventus Torino, în vară, pentru 5,5 milioane, după ce, anterior, a jucat acolo împrumutat, sezonul trecut.

Drăgușin este internațional român din martie 2022. În acest sezon, fotbalistul de 1,91m a bifat 19 apariții în Serie A și chiar a marcat de două ori”, scrie Bild.

Bine pentru Drăgușin? PSG a refuzat oferta lui Bayern pentru Nordi Mukiele

Ziarul amintește că, pe lângă fundașul din Italia, Bayern îi mai are în vedere pe Eric Dier (29 ani/Tottenham) și pe Nordi Mukiele (26/PSG) ca opțiuni defensive.

25 de milioanede euro, plus bonusuri, oferă Tottenham pentru Radu Drăgușin. Napoli este dispusă să dea 20 de milioane plus Ostigard definitiv și Zanoli împrumut. Genoa vrea 30 de milioane cash!

PSG a respins însă oferta făcută de germani, duminică, pentru Mukiele, după ce s-a accidentat fundașul central Milan Skriniar.

VIDEO Vladimir Screciu, despre o eventuală revenire a lui Alex Cicâldău în Bănie și posibilul transfer al lui Radu Drăgușin la o echipă puternică: „Mă bucur pentru el, merită!”

Mai puteți citi:

A semnat! Universitatea Craiova bifează al doilea transfer al iernii

Măcar unul din trei! Dinamo caută să-și revină după mai multe refuzuri în mercato. New entry pe lista „câinilor”, de grupele Conference League!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
MariusN
MariusN  •  08 Ianuarie 2024, 19:26

Si acum 5 minute, au zis pe Sky Germania, pe care-l urmaresc zilnic, ca Bayern a fost aruncata in ecuatie, ca sa-i mai creasca pretul lui Dragusin. Sa vedem, daca asta veti scrie? Inca nu e el de Bayern. Poate doar ptr Cupa de vara Audi, sa fie luat..... Dar Bayern are alte teluri mai mari si mai importante.

MariusN
MariusN  •  08 Ianuarie 2024, 17:53

Cred ca gsp a luat zvonul de la Sky GER. Numai ca Bayern, nu vrea sa castige cu Dragusin doar Cupa de Vara Audi... Au teluri si pretentii mai mari si deaceea au nevoie de oameni seriosi si frt buni. Nu doar "promisiuni" la cluburi mici. Euforia, doar ca e rumulan, e degeaba!!! Doar de dragul, de a scrie..

dinamo100
dinamo100  •  08 Ianuarie 2024, 17:14

Cu cat vad mai multe stiri cu Dragusin cu atat mi-e mai clar ca nu se face niciun transfer. Oricum, mi se pare supraestimat Dragusin, el nu are ce cauta la Bayern sau la Tottenham, unde el apare doar ca o posibila plomba de moment in contextul in care au titularii accidentati. La Napoli ar putea sa meargam dar pretul lui nu poate depasi 20-25 mil.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează