INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

Stanciu a făcut bilanțul perioadei petrecute la Anderlecht: "Mă bucur că am plecat de acolo" + Ce i-a transmis Contra

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 19:44

Nicolae Stanciu a vorbit pentru prima dată după transferul la Sparta Praga din această iarnă. Cehii l-au cumpărat de la Anderlecht în schimbul a 5 milioane de euro și procente dintr-un eventual transfer.

"În această seară plec din Bruxelles la Praga. Mă bucur că plec de la Anderlecht, eu am cerut să plec. Cei din Belgia chiar nici nu mi-au sugerat să plec. Le-am transmis că vreau să merg undeva ca să pot să joc.

Sunt mulți care mă judecă și își dau cu părerea, dar puțini știu ce simte un fotbalist care nu joacă și stă pe margine. Nu m-am dus la Praga pentru bani, ba chiar voi încasa mai puțini bani, motivul a fost că voi juca și că voi putea ajuta și echipa națională. Puteam să stau la Anderlecht pentru bani, dar nu sunt așa", a declarat Stanciu la Radio Sport 1.

"Am vorbi cu Contra"

Mijlocașul de 24 de ani spune că a avut o discuție cu selecționerul Cosmin Contra în care i s-a transmis clar că are nevoie de o echipă nouă pentru a putea juca dacă vrea să mai îmbrace tricoul naționalei.

Ultima oară am stat de vorbă cu domnul Contra acum două luni când a venit să discute cu mine și cu Alex Chipciu. Sunt convins că se bucură pentru că voi avea șanse mai mari să joc la Sparta. Ne-a transmis să facem tot posibilul pentru a juca", a adăugat Nicolae Stanciu.

"Știu că au fost multe cluburi interesate din Turcia și unul din Germania, dar Sparta m-a vrut cel mai mult. Dacă trag linie la ceea ce a fost în Belgia pot spune că n-a fost rău. Am jucat 38 de meciuri și am luat titlul, iar în Europa am jucat 13 partide dintre care 11 ca titular" Nicolae Stanciu

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează