INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ștefan Radu a hotărât când și unde își va încheia cariera

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 19:48

Ștefan Radu nu vrea să mai audă de fotbalul românesc, nici măcar când se va apropia ziua retragerii. Ajuns la 31 de ani, fundașul lui Lazio se gândește să-și încheie cariera în Italia.

"Prelungirea contractului nu este o urgenţă, acum prioritatea lui Ştefan este să se refacă după accidentare şi să revină cât mai rapid pe gazon.

Mai are doi ani de contract, dorinţa lui şi a clubului e să-şi încheie cariera acolo, să mai rămână 4-5 ani, dar încă nu e prevăzută o discuţie pentru a aprofunda subiectul. Există însă condiţii s-o facem", a spus agentul lui Ștefan, Matteo Materazzi, conform site-ului Citta Celeste.

Ștefan Radu mai are contract cu Lazio până în iunie 2020 și e foarte posibil să-și prelungească înțelegerea. Fundașul a jucat din 2004 până în 2008 la Dinamo, apoi s-a transferat la Lazio.

Citește și: Gabi Tamaș, aproape de o revenire-șoc în România: "Și mâine îl iau, îi dau și banderola!"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close