INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ștefan Radu în Champions League! Napoli vrea să îl transfere gratis de la Lazio

FOTO: GettyImages // Ștefan Radu dă autografe fanilor lui Lazio
FOTO: GettyImages // Ștefan Radu dă autografe fanilor lui Lazio

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iunie 2019 22:41

Ștefan Radu (32 de ani) e foarte aproape să plece de la Lazio, după 11 sezoane și jumătate. Fundașul român și-a găsit deja echipă, Napoli fiind interesată de serviciile sale.

Potrivit presei italiene, impresarul fotbalistului român, Matteo Materazzi, discută deja cu Napoli pentru transferul lui Ștefan Radu.

Site-ul lalaziosiamonoi.it laudă calitățile jucătorului român și consideră inevitabilă „ploaia de oferte” pentru Ștefan Radu în această vară, dacă românul își va rezilia contractul.

Totodată, se menționează faptul că Ștefan Radu este prima opțiune pentru Napoli, însă numai dacă va veni din postura de jucător liber de contract.

278 de meciuri a jucat Ștefan Radu pentru Lazio în cele 11 sezoane și jumătate petrecute în Italia

4 goluri a marcat fundașul pentru Lazio

VEZI ȘI:

Motivul pentru Ștefan Radu pleacă de la Lazio » Noua strategie a clubului italian: „Un jucător cu 12 ani în biancocelesto nu poate încheia rău experienţa”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
redshow
redshow  •  14 Iunie 2019, 07:42
Postat de samertx pe 14 Iunie 2019, 01:47

Te credeam băiat isteț.

...de la ciorba ti se trage. Am auzit ca negoita baga "ceva " in ea ca sa nu piarda ultimii lingai..

vendredi13
vendredi13  •  14 Iunie 2019, 03:11

Da, bine, nu a jucat la națională că Piţi i-a pus pe toţi să facă miştouri despre el. Să stai la Lazio atâtea sezoane arată că ori a fost apreciat, ori a avut o clauză de reziliere. Lazio nu este Juventus clar, dar suporterii şi conducerea te judecă după atitudinea din teren şi în afara lui. Şi să iei minim un milion pe sezon să nu-i cheltui pe târfe este de apreciat. Părerea mea.

stoichkov8
stoichkov8  •  14 Iunie 2019, 02:41
Postat de Horia Olteanu pe 14 Iunie 2019, 02:24

Are cel putin 350 de meciuri jucate la Lazio in toate competitiile ratatilor ce sunteti de la gsp si bineinteles si mai ratati sunt ce care publica aceste articole , pe site , in fata a milioane in incompetenta lor de a citi ce editeaza dar va multumesc , cu aceasta ocazie am reusit sa adun peste 1000 de greseli de la tabloidul dumneavoastra

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează