INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

Ce au făcut stranierii în acest week-end » Ladislau Boloni a pierdut în Ligue 1, Răzvan Lucescu, victorie convingătoare în Grecia

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2023 22:35 / Actualizat duminica, 24 septembrie 2023 22:35

Toate informațiile despre meciurile stranierilor din week-end-ul 23-24 septembrie au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro. 

I-a rupt piciorul! Accidentare GRAVĂ în Petrolul - Hermannstadt! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional
PETROLUL - HERMANNSTADT 0-0
I-a rupt piciorul! Accidentare GRAVĂ în Petrolul - Hermannstadt! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional

Răzvan Lucescu, succes în Grecia cu PAOK

PAOK Salonic, formația pregătită de Răzvan Lucescu, s-a impus în deplasarea de pe terenul lui Giannina, scor 3-1, în runda cu numărul 5 din prima ligă elenă. 

Konstantelias a deschis scorul în minutul 4 pentru PAOK, care s-a văzut egalată în minutul 25, când Pamlidis a reușit să marcheze. Konstantelias a mai punctat o dată în minutul 33, pentru ca Zivkovic să stabilească scorul final în minutul 77. 

PAOK ocupă locul secund în clasament, cu 10 puncte adunate în 5 runde, la 3 puncte în spatele liderului Olympiacos. 

Dennis Man, 58 de minute jucate în Parma - Sampdoria 

Dennis Man a fost titular în remiza dintre Parma și Sampdoria, scor 1-1, contra Sampdoriei, în runda cu număru 6 din Serie B. Fostul jucător de la FCSB a fost schimbat în minutul 58, când a fost înlocuit cu Anthony Partipilo. Valentin Mihăilă a fost aruncat în luptă în minutul 65, în locul lui Simon Sohm.

Parma e lider în clasamentul din Serie B, cu 14 puncte adunate în 6 runde. 

Olimpiu Moruțan, 89 de minute jucate în tricoul lui Ankaragucu 

Olimpiu Moruțan a fost titular în tricoul lui Ankaragucu în remiza de pe teren propriu cu Konyaspor, 1-1, în etapa a șasea din prima ligă turcă. El a fost înlocuit în minutul 89 cu Federico Macheda.

Ankaragucu e pe locul 11 în clasament, cu 6 puncte câștigate în 6 etape. La Konyaspor, Alexandru Cicâldău a intrat în teren în minutul 71, în locul lui Ulgun. 

Ladislau Boloni, înfrângere în Ligue 1

După patru meciuri la rând fără eșec în Ligue 1, Ladislau Boloni a pierdut astăzi acasă cu Metz în fața lui Strasbourg (0-1), antrenată de fostul campion mondial francez Patrick Vieira. 

Gazdele au avut două ocazii mari la 0-0, dar au cedat în minutul 83 la prima minge cadrată a alsacienilor. (Detalii AICI)

Răzvan Marin a pierdut cu Inter

Cu Răzvan Marin pe teren timp de 68 de minute, Empoli a pierdut cu liderul Inter, 0-1. (Detalii AICI)

După 5 etape, Inter e lider, cu 15 puncte, cu 3 peste AC Milan. Empoli e ultima, cu niciun punct și niciun gol marcat.

Virgil Ghiță și Cornel Râpă, înfrângere drastică în Polonia 

Virgil Ghiță și Cornel Râpă au fost titulari în înfrângerea suferită de Cracovia în fața lui Pogon, scor 1-5, în etapa cu numărul 8 din prima ligă poloneză.  

Fostul fundaș de la FCSB a bifat o repriză, în timp ce Ghiță a fost integralist. Valentin Cojocaru a bifat toate minutele în poarta oaspeților. 

Cracovia e pe 11 în Ekstraklasa, cu 10 puncte adunate în 8 runde. 

Antonio Sefer, 75 de minute bifate în înfrângerea lui Hapoel Beer Sheva

Antonio Sefer a fost titular în înfrângerea suferită de Hapoel Beer Sheva pe terenul lui Petah Tikva, scor 0-1, în etapa a 4-a din prima ligă israeliană. Fostul rapidist a fost înlocuit în minutul 75 de Guy Badash. 

Hapoel Beer Sheva ocupă locul 5 în clasamentul din Israel, cu 5 puncte adunate în 4 runde. 

Cosmin Olăroiu, victorie în Emirate 

Al Sharjah, echipa pregătită de Cosmin Olăroiu, s-a impus pe terenul lui Al Nasr, scor 1-0, în runda a 3-a din prima ligă din Emiratele Arabe Unite. Unicul gol al meciului a fost marcat de fundașul central Abdulla Juma, în minutul 35. 

Al Sharjah e pe locul 5 în clasament, cu 6 puncte adunate în primele 3 etape. 

Marius Marin, 75 de minute în victoria lui Pisa din Serie B

Mijlocașul Marius Marin a fost titular în tricoul celor de la Pisa în victoria obținută pe terenul lui FeralpiSalo, scor 1-0, în runda cu numărul 6 din Serie B. 

Românul a bifat 75 de minute, fiind înlocuit de către germanul Idrissa Toure. În urma acestui rezultat, Pisa a urcat pe locul 12 în Serie B, cu 7 puncte adunate. 

Victorie spectaculoasă pentru Mircea Lucescu

Dinamo Kiev, formația pregătită de Mircea Lucescu, s-a impus cu 4-2 în deplasarea cu LNZ Cherkasy, din runda cu numărul 8 a primei ligi din Ucraina. 

„Il Luce” a ajuns la 4 victorii în primele 5 runde și ocupă provizoriu locul 4 în campionat. Are însă două meciuri mai puțin disputate decât formațiile din față.

Eșec în Serie A pentru Drăgușin și Pușcaș

Genoa, formația lui Radu Drăgușin și George Pușcaș, a fost învinsă vineri seară pe terenul lui Lecce, scor 0-1. 

Radu Drăgușin a fost integralist în eșecul cu Lecce și a avut o presație sigură, fără greșeli majore. Genoa a evoluat cu un om în minus din minutul 36, Aaron Martin fiind eliminat pentru două cartonașe galbene. 

George Pușcaș a debutat în actuala stagiune de Serie A. A fost introdus în minutul 89, când gazdele conduceau cu 1-0. 

Cu 4 puncte acumulate în 5 runde, Genoa ocupă poziția a 14-a în Serie A.

Prima victorie pentru Șumudică în Turcia

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică, a învins-o cu 2-0 pe Istanbulspor, în runda cu numărul 6 din Superliga Turciei. A fost prima victorie a sezonului. Drumul spre succes a fost deschis de Denis Drăguș, autorul primului gol.

Vineri, antrenorul român i-a trimis din primul minut pe portarul Florin Niță, mijlocașul Alexandru Maxim și atacantul Denis Drăguș. Fostul rapidist Junior Morais a fost și el titular la Gaziantep.

Denis Drăguș a înscris cu o lovitură de cap spectaculoasă. Rezultatul final a fost stabilit la ultima fază, pe contraatac. Autor, proaspăt introdusul Albian Ajeti.

Andrei Burcă s-a accidentat în Arabia Saudită

Fundașul central Andrei Burcă (30 de ani) s-a accidentat. Românul a fost schimbat în minutul 39 al partidei Al Akhdoud - Al Khaleej, scor 0-1. Florin Tănase, celălalt român de la Al Akhdoud, a fost integralist.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ce au scris spaniolii după primul derby jucat de Ianis Hagi în La Liga: „Momente efervescente, apoi scădere”
LA LIGA
Ce au scris spaniolii după primul derby jucat de Ianis Hagi în La Liga: „Momente efervescente, apoi scădere”
Marius Șumudică, euforic după prima victorie de la revenire » A anunțat că vrea să își cumpere o casă în Gaziantep: „Acesta este orașul meu!”
TURCIA
Marius Șumudică, euforic după prima victorie de la revenire » A anunțat că vrea să își cumpere o casă în Gaziantep: „Acesta este orașul meu!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
elefterie
elefterie  •  24 Septembrie 2023, 19:18

Titlul cu "Acum joacă Man și Moruțan" se putea modifica în cele din urmă în "Acum joacă Mihăilă și Cicâldău", pentru că - previzibil- românii nu prea prind 90 de minute de joc... (ce-i drept, Moruțan a jucat 89 de minute, fapt remarcabil).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează