INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

Ce fac stranierii » Victorie mare pentru Răzvan Lucescu în Grecia + Stanciu, două pase de gol

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 09:52 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 09:52

LIVEBLOG STRANIERI: GSP.ro te ține la curent în acest week-end cu rezultatele jucătorilor și antrenorilor români din campionatele din străinătate.

Silviu Lung, titular în Fenerbahce – Kayserispor

Cu Silviu Lung jr. în poartă, Kayserispor a făcut egal pe terenul lui Fenerbahce, scor 2-2. Echipa românului a condus cu 2-0, dar a fost egalată după goluri marcate în minutule 85 și 90+9, când Ozil a înscris din penalty. 

Ciprian Tătărușanu, decisiv în AC Milan - Inter

Portarul român Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a fost titular în derby-ul AC Milan - Inter, scor 1-1 (Serie A). Tătă a apărat un penalty executat de Lautaro Martinez în minutul 27.

Răzvan Lucescu, victorie mare în Grecia

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a obținut o victorie importantă în deplasarea de la Panathinaikos, 3-1. Akpom a deschis scorul în minutul 13 pentru oaspeți, Mauricio a egalat în partea a doua, iar „dubla” lui Kurtic a adus victoria trupei antrenate de român spre finalul întâlnirii de pe „Apostolos Nikolaidis”. 

În continuare accidentat, Alexandru Mitriță nu a făcut parte din lotul lui PAOK. 

Cu victoria de azi, PAOK, locul 3, s-a apropiat la un singur punct de AEK, ocupanta locului secund.

Stanciu, două pase de gol la Slavia Praga

Nicolae Stanciu, căpitan și integralist la Slavia Praga, a reușit două pase de gol în victoria din campionat cu Pardubice, 5-0. Playmakerul român a oferit două pase excelente, „în gaură”, pe poziție viitoare, pentru Lingr și Ekpai.

Slavia Praga, 35 de puncte, e liderul campionatului din Cehia.

Chiricheș, integralist înainte de meciurile naționalei

Vlad Chiricheș a fost integralist la Sassuolo în eșecul cu Udinese, 2-3. Partida a contat pentru runda #12 din Serie A. Echipa fundașului central român e pe 13 în Serie A, cu 14 puncte acumulate în 12 etape.

Ianis Hagi, integralist la Rangers

Cu Ianis Hagi integralist, Rangers s-a impus în ultima etapă din campionat, 4-2 împotriva celor de la Ross Country. În urma acestei vcitorii, Rangers și-a consolidat prima poziție în clasament, având 30 de puncte după 13 etape, cu 4 mai mult decât rivala Celtic, aflată pe locul 2.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, înfrângere usutrătoare în Serie B

Cu Valentin Mihăilă pe teren din minutul 67 și cu Dennis Man rezervă neutilizată, Parma a pierdut categoric deplasarea de la Lecce, scor 0-4. 

Scorul final a fost stabilit încă din prima repriză după ce Massimo Coda ( hattrick) și Gabriel Strefezza au punctat pentru gazde.

După acest rezultat, Parma rămâne cu doar 16 puncte după 12 etape și este aproape de locurile de baraj.

Cicâldău și Moruțan, remiză în Turcia

  • Au marcat: Bertolacci 70 / Mostafa 88

Cu Alex Cicâldău titular și schimbat în minutul 78 cu Olimpiu Moruțan, Galatasaray a remizat pe terenul lui Karagumruk, 1-1.

 După 12 etape, trupa lui Fatih Terim este pe 4, cu 21 de puncte. Karagumruk este pe 7, cu 19 de puncte

Echipe de start:

Karagumruk: Viviano – Hedenstad, Bekaroglu, Zukvanovic, Erkin – Biglia – Borini, Durmaz, Karamoh, Musa – Pesic
Antrenor: Atilay Canel

Galatasaray: Muslera – Yedlin, Nelsson, Marcao, Bayram – Kutlu, Kilinic, Cicâldău – Akturoglu, Dervisoglu, Babel
Antrenor: Fatih Terim

Denis Drăguș, 63 de minute în Brugge – Standard Liege

Cu Denis Draguș pe teren până în minutul 63, Standard Liege a remizat pe terenul lui Club Brugge, 2-2, după ce a fost condusă cu 2-0.

 

După 14 etape, Standard este pe 13, cu 17 puncte, Brugge este pe 2, cu 27 de puncte

Alex Băluță, gol în Ungaria

Alexandru Băluță a marcat în victoria echipei sale Akademia Puskas cu Ujpest, 2-1, într-o partidă contând pentru runda #12 a campionatului din Ungaria. 

Băluță a deschis scorul în debutul părții secunde, iar colegul lui Kozak a majorat avantajul din penalty chiar în minutul 90. Oaspeții au marcat golul de onoare tot de la 11 metri, prin Beridze (90+7). 

La Akademia Puskas, liderul campionatului maghiar, a evoluat și românul Marius Corbu, introdus pe teren în minutul 56. 

3 goluriîn 9 etape are Băluță la Akademia Puskas

Răzvan Marin, integralist cu Atalanta

Răzvan Marin a fost integralist la Cagliari în meciul cu Atalanta din runda #12 a campionatului italian. Oaspeții s-au impus cu 2-1, grație golurilor semnate de Pasalic și Zapata. Pentru echipa lui Marin a punctat Joao Pedro. Toate golurile au fost marcate în prima repriză. 

Cagliari rămâne pe ultimul loc în Serie A, în timp ce Atalanta urcă provizoriu pe 4.

Primul eșec pentru Mircea Lucescu în Ucraina

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a pierdut cu Vorskla, scor 1-2, în runda #14 din Premier League (Ucraina). La pauză, oaspeții erai în avantaj, 1-0, grație golului marcat de Rangel în minutul 34. Olivier Thill a majorat avantajul lui Vorksla în partea secundă, din penalty, în vremea ce Vitinho a stabilit scorul final al partidei cu reușita lui din prelungiri.

E prima înfrângere pe care Dinamo Kiev o înregistrează în acest campionat. Gruparea din Capitală e în continuare lider, dar poate fi egalată la puncte de rivala Șahtior.

Au câştigat şi au jucat mai bine. Ce aş putea să mai comentez? Adversarii au avut mai multă dorinţă, dar au primit şi mult ajutor din partea arbitrului. Noi nu meritam victoria, pentru că nu am ştiut să profităm de ocaziile avute şi nu am pus presiune. Trebuie să revedem acest meci, să facem o analiză. Au fost mult situaţii ciudate pentru mine. Am comis greşeli care au dus la goluri primite. Nimic nu a mers cum trebuia, din păcate
Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

Marius Șumudică a pierdut iar în Turcia

Yeni Malatyaspor, echipa antrenată de antrenorul român Marius Șumudică (50 de ani), a pierdut al doilea meci la rând în Turcia, 1-3 pe teren propriu cu Başakşehir.

Partida din etapa #12 a SuperLigii a fost câștigată clar de fosta campioană a Turciei, care a condus cu 3-0 din minutul 61. Pentru gazde a marcat Kubilay Kanatsizkus golul de onoare abia în prelungiri.

Astfel, Malatyaspor ocupă poziția a 16-a în Turcia, fiind la doar două puncte deasupra primului loc retrogradabil, ocupat în prezent de Giresunspor.

Gafă incredibilă în Turcia la meciul lui Maxim și Toșca

Scene neverosimile s-au petrecut vineri seara în campionatul Turciei, la meciul Gaziantep - Kasimpașa 2-0.

Meciul s-a încheiat cu victoria echipei lui Maxim și Toșca, însă arbitrul Halis Özkahya a fost în centrul atenției în finalul partidei. Asta pentru că, deși fuseseră dictate nouă minute de prelungiri după eliminarea unui fotbalist al oaspeților, „centralul” a fluierat finalul după doar patru minute și 15 secunde din timpul adițional.

Jucătorii au părăsit terenul, au mers către vestiare, însă au fost înștiințați de staff-uri că trebuie să revină pe teren pentru disputarea ultimelor cinci minute de joc. Potrivit site-ului hurriyet.com.tr, unii dintre fotbaliști intraseră deja la dușuri după ce au ajuns la vestiare, dar au fost nevoiți să revină îndată pe teren.

Cei doi internaționali români au început meciul din postura de titulari. Toșca a fost integralist, în timp ce Maxim a fost înlocuit în minutul 70 cu Jefferson.

Mircea Lucescu și părțile pozitive din eșecul cu Barcelona: „Este foarte important pentru ei”
Dinamo Kiev - Barcelona 0-1
Mircea Lucescu și părțile pozitive din eșecul cu Barcelona: „Este foarte important pentru ei”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
romeverest
romeverest  •  08 Noiembrie 2021, 09:31

Stanciu a fost fantastic in Cehia unde a dat doua pase de gol dar, din pacate, nimeni nu a auzit de existenta echipei Pardubice !!

itu52
itu52  •  07 Noiembrie 2021, 21:06

Floarea fotbalului românesc e tare pricăjită. Așa floare, așa primăvară. Vai de capul nostru!

freddy
freddy  •  07 Noiembrie 2021, 17:42

Astia de la Parma sunt in cap rau... Ce promovare??

Vezi toate comentariile (5)
Comentează