INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Surpriză! Impresarul lui Dan Petrescu a dezvăluit echipa pe care o va antrena sezonul următor

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 20:10

Dan Petrescu va mai rămâne un an pe banca celor de la Guizhou Zhicheng. Informația a fost oferită de impresarul antrenorului, Nicolae Pîrnău.

Presa din China anunța că Dan Petrescu nu va mai continua în liga secundă din China, după ce Guizhou a retrogradat la finalul sezonului. Nicolae Pîrnău, impresarul "Bursucului", neagă informațiile într-o declarație acordată pentru ziare.com: "Dan Petrescu mai are contract încă un an in China. Nu i s-a propus rezilierea contractului sau să plece de la club. La momentul actual nu s-a discutat despre plecarea de la club".

Petrescu a ajuns la Guizhou Zhicheng în vară, după ce s-a despărțit de CFR Cluj. Românul de 50 de ani a preluat echipa la jumătatea campionatului și nu a putut redresa situația echipei, aflată încă din acel moment într-o situație complicată.

În cazul în care ar fi evitat retrogradarea,  Dan Petrescu ar fi primit din partea șefilor 3 milioane de dolari, lucru care nu s-a mai întâmplat. Totuși, antrenorul s-a ales cu un salariu de 5 milioane de dolari anual în China.

Vezi și: Șumi, te bagi? Un club din Anglia recurge la o metodă inedită de instalare a noului antrenor

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  12 Noiembrie 2018, 23:30

Bai nenorocicilor de gsp , daca petrescu este antrenor la a echipa care a retrogradat in liga a 2a nu va juca in liga a 2a? Dar unde sa joace in romania ca si csa craiova.alolo nu merge cu astea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează