INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transfer exotic pentru Claudiu Keșeru » Românul, dorit de o echipă din Liga 2-a din America Centrală

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 11:07

Claudiu Keșeru, atacantul celor de la Ludogoreț, pare decis să părăsească echipa bulgară în acest an și nu duce lipsă de oferte. 

Fox Sports scrie că Atlante FC, club din Liga 2-a din Mexic, e interesată de serviciile atacantului român.

Președintele echipei, Jose Gabriel Lavin, a mărturisit într-un interviu că este aoroape să se înțeleagă cu un golgeter din Bulgaria, iar presa din Mexic a speculat că ar fi vorba chiar de atacantul român de 31 ani, care a reușit 10 goluri în actuala stagiune.

Pe lângă Atlante FC, Keșeru ar mai fi dorit și de două formații din Serie A. Informația a fost lansată de agentul Ruggero Lacerenza, care a mărturisit că atacantul român de 31 de ani se află în atenția Fiorentinei și Sampdoriei, ambele formații din Serie A.

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (5)
caminero
caminero  •  22 Decembrie 2017, 14:59

Eh, desi Mexic e tehnic vorbind in America de Nord, clubul Atlante FC are sediul in Cancun, peninsula Yucatan, mult in sud. Am putea zice ca este in America Centrala ... daca re uiti la harta, devine mai limpede.

780708698710213
Razvan Claudiu  •  22 Decembrie 2017, 14:17

Cum Dumnezeu ajung toti *** ziaristi?Mexic se situeaza geografic in America de Nord si are are granita cu SUA.Stiti voi povestea cu granita,emigratia si gardul.Dar poate si Statele Unite sunt tot in America Centrala si ma insel eu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexandru_p
alexandru_p  •  22 Decembrie 2017, 14:11

Aviz jurnalistilor amatori, Mexic este in America de NORD. America Centrala incepe de la Guatemala si Belize pana la Panama.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează