INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transfer pentru George Pușcaș! Atacantul semnează azi: este cumpărat de la Inter cu 3 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2018 16:53

George Pușcaș (22 de ani) este unul dintre cei mai vânați atacanți români, fiind în această vară chiar și pe lista FCSB-ului, care nu și-l poate permite însă.

Până la urmă, vârful lui Inter va ajunge la Palermo, formație care-l cumpără pentru 3 milioane de euro. Tuttosport anunță că mutarea se va face chiar azi sau cel târziu mâine dimineață.

Anunțul transferului a fost făcut de Maurizio Zamparini: "Am oferit trei milioane de euro celor de la Inter pentru el. Nu suntem însă dispuşi să ruinăm clubul cu salarii de Serie A".

În returul sezonului trecut Pușcaș a evoluat la Novara, unde a marcat 9 goluri. În primele luni ale sezonului a evoluat la Benevento, în Serie A, unde a înscris o singură dată.

Palermo evoluează în Serie B, unde sezonul trecut a terminat pe locul 4.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
ffdp
ffdp  •  31 Iulie 2018, 17:26

Daca stia nea jiji platea 4 meleoane si il vindea cu 50

dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Iulie 2018, 17:28

daca a fost pe lista stelei care nu si-l putea permite poti spune ca era si pe lista lui Dinamo, CFR, Craiova samd, restul echipelor care nu si-l puteau permite. altfel eu n-am auzit de cienva sa-si faca liste de jucatori pe care nu-i poate cumpara....decat fictive.

rocky2
rocky2  •  01 August 2018, 02:01

Toti au fost vara asta pe lista fcsb-ului! La acest jucator Becali a si cantat "Puscas si cureaua lata, ce mai transferam odata!"

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close