INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transferul lui Stanciu, aproape rezolvat » Anamaria Prodan a oferit noi detalii în această dimineață: "E așteptat ca un erou"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 10:52

Anamaria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu, a oferit noi detalii în această dimineață despre transferul mijlocașului de 24 de ani la Sparta Praga. 

"Nu știu ce se va întâmpla, ne legăm de niște aspecte foarte mici. Așteptăm să se înțeleagă cele două cluburi. Sunt niște detalii prea mici ca transferul să pice. E o chestie de ore. Ne-am poticnit la niște chestii mici legate de bonusuri de Champions League și Europa League.

Ar trebui ca azi să închidem pentru că de 3 zile stăm pe aceste bonusuri. În cazul în care Anderlecht refuză, nu e nicio problemă, avem încă 4-5 opțiuni pentru jucător. Are oferte și din Arabia Saudită. 

Oferta de la Sparta Praga e puțin mai bună la nivel salarial decât ce primește la Anderlecht. Va ajunge să câștige pe an peste 1,1 milioane de euro. Cei de la Sparta mi-au spus că vor să facă cea mai frumoasă echipă din această zonă. Stanciu e așteptat ca un erou aici", a declarat Anamaria Prodan, la TV Pro X. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mosvasile
mosvasile  •  17 Ianuarie 2018, 20:24

Daca ar fi sa o credem pe Anamaria,belgienii -probabil ca suporterii lui Anderlecht-il iubesc la nebunie pe Stanciu!Daca ar fi adevarat,ar fi o prostie sa plece!Antrenorul ala cu nume imposibil va fi "zburat"cat de curand-pentru rezultatele slabe ale echipei-iar noul antrenor il va introduce pe Stanciu!Dar cine sa o creada pe Anamaria?!

xnread
xnread  •  17 Ianuarie 2018, 17:28

Bună ziua. Încă nu-i nimic sigur, deci rămâne de văzut încotro se va îndrepta dl Stanciu.:)

atentu
atentu  •  17 Ianuarie 2018, 14:46
Postat de mosvasile pe 17 Ianuarie 2018, 14:42

De ce i s-o fi zicand asteia "impresara"? Poate de la impresii! O mai fi "impresariind" pe cineva, in afara de jucatorii lui Becali? Poate ca sunt chiar asociati!

Poate ca n-ai observat ca intre timp s-a operat : a devenit Äna Maria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu"!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează