INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KAYSERISPOR

Un român de la Kayserispor a plecat » Un alt compatriot îi va lua locul + Reacția lui Șumudică

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 14:30

Kayserispor, echipa antrenată de Marius Șumudică, a primit 9 goluri în ultimele două meciuri, iar tehnicianul român a luat decizia să se despartă de antrenorul de portari Valentin Covaciu.

În locul acestuia a venit Radu Sardescu, cel care pregătea portarii Concordiei Chiajna, anunță TV Digi Sport. Covaciu e înscris la Școala de Antrenori, iar de multe ori lipsea și câte trei zile pe săptămână de la antrenamentele turcilor pentru a fi prezent la cursurile pentru licență.

Radu Sardescu are 36 de ani și se știe cu Marius Șumudică din 1998 când era în lotul Rapidului. Sardescu a și jucat sub comanda lui Șumi la Progresul și Farul Constanța.

"Eu colaborez cu Covaciu de 8 ani. Avea niște probleme medicale care nu suportau amânare. A fost dorința lui să plece. Era firesc să accept. De aceea am decis să întrerupem până în vară colaborarea", a declarat Șumudică pentru GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  10 Aprilie 2018, 10:00

Grav di tăt ce se intampla de o vreme la Kaiseri. Sumi ai grija ca astia cum ti-au pupat mana, tot asa iti rup mana...

paul801
paul801  •  09 Aprilie 2018, 20:06

macar are sange in instalatie si se duce sa antreneze prin europa, nu ca altii care se vor mari antrenori prin Arabia.

hitman222
hitman222  •  09 Aprilie 2018, 15:28
Postat de ovidiu_3003 pe 09 Aprilie 2018, 15:00

in curand o sa l dea turcii afara si pe Sumi ...

Rotaru de la craiova abia asteapta sa-i propuna un contract.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează