INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Un singur om stă în calea transferului lui Ciprian Tătărușanu la Napoli! Ultimele detalii despre mutare

Foto
Tătărușanu a primit nota 7 în L'Équipe după Nantes - Monaco 1-3
FOTO Guliver/GettyImages
Foto Tătărușanu a primit nota 7 în L'Équipe după Nantes - Monaco 1-3 FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 13 august 2018 21:29

Ciprian Tătărușanu ar vrea să revină în Italia, la Napoli, dar oficialii lui Nantes sunt greu de convins. Și mai sunt doar 4 zile de mercato în Serie A.

Napoli chiar se gândește la Tătărușanu. Toate ziarele italiene de sport, dar și cotidianul local Il Mattino scriu că "tricolorul" în vârstă de 32 de ani, fost la Fiorentina, este în pole position la clubul lui Aurelio De Laurentiis.

De ce se opune Kita

De ieri, impresarul Pietro Chiodi încearcă să-l convingă pe patronul lui Nantes să accepte plecarea portarului. Numai că Waldemar Kita refuză momentan.

 În primul rând, a plătit 2,5 milioane de euro pentru el vara trecută, când l-a adus de la Viola. Nu vrea să-l dea împrumut, cum ar prefera napolitanii. Dacă l-ar lăsa, ar fi ca și cum l-ar elibera de contract, cedându-l gratis, pentru că în 2019 i se încheie angajamentul;

 În al doilea rând, dacă renunță la Tătărușanu, titular ar rămâne Dupé, care nu confirmă. De aceea a fost achiziționat Ciprian în 2017. Ar trebui ca și Nantes să-și găsească alt număr 1.

L-a achiziționat pe Meret

Și totuși, Napoli insistă că nu intenționează să plătească pentru un nou goalkeeper. L-a transferat deja pe Meret, de la Udinese, împrumut cu obligație de cumpărare pentru 22 de milioane de euro, însă acesta s-a accidentat.

De Laurentiis îi cere directorului sportiv Giuntoli să-i găsească un portar așa cum dorește el. Lista e lungă: Tătărușanu, Ochoa, Ospina, Mignolet, Trapp și Vorm. Timp nu mai e prea mult. Vineri, la ora 20:00, se încheie perioada de achiziții. Mai sunt 4 zile. 

Vezi și: VIDEO Șumudică s-a filmat în mașină și a transmis un mesaj special: "Sunt cu inima aproape de clubul meu"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  14 August 2018, 11:22

Ochoa este 3 clase peste ceilalti portari aflati pe lista lui Napoli...Tatarusanu gafeaza cand iti este lumea mai draga...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează