INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA # DEPORTIVO - REAL MADRID 2-6

VIDEO A dat gol și pasă decisivă cu Real Madrid, dar Andone își cere scuze în fața suporterilor!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2017 11:01

Să dai un gol și o pasă decisivă cu Real Madrid poate fi o performanță. Doar că reușitele lui Florin Andone au trecut miercuri seară în planul statisticii, Deportivo fiind demolată de trupa B a madrilenilor (2-6). Motiv ca atacantul român să plece capul în fața fanilor:

"Îmi cer scuze în numele echipei pentru imaginea oferită. Explicația? Real a fost mult mai bună. Suntem distruși, nu-i deloc ușor să pierzi la acest scor. Ne-a afectat pe toți foarte mult. Și suporterii noștri au tot dreptul să ne fluiere. În ultimul timp, într-adevăr, jucăm prost".

VEZI AICI GOLURILE!

"Să fim uniți și puternici"

Chiar rău de tot a pornit jocul cu Real: 0-1 după mai puțin de un minut, 0-2 într-un sfert de oră. Rezervele lui Zidane, cu un Isco imposibil de stopat, s-au distrat. Andone a reaprins speranța, cu golul care-a fisurat, efemer, încrederea blanco. Reluare elegantă din 6 metri, la vinclu.

Tot el n-a fost departe de "dublă", dar n-a mai ajuns la mingea respinsă de Casilla în Sidnei. Centrarea pentru "capul" lui Joselu, la 2-5, a contat doar personal: "M-am bucurat pentru el, trebuie să fim uniți și puternici, nimeni nu-i dușmanul nimănui".

"Dacă antrenorul consideră oportun să aducă jucători de la filială, îl înțeleg. Am încredere oarbă în colegii mei și vom da totul în ultimele patru partide"
Florin Andone, atacant Deportivo

"Revulsivul Andone"

Alături de Emre Çolac, Andone a fost singurul cu notă de trecere la Depor. "Revulsiv. S-a bătut cu fundașii centrali și a făcut presing, căutând intercepția. A dat iluzii cu golul său", cmentează Marca, în care vârful românul a luat o stea. "S-a bătut aproape de unul singur în atac, neavând sprijin", a remarcat și La Voz de Galicia, în care a primit nota 5. Mai intransigent a fost cotidianul AS, care i-a acordat doar linie lui Florin.

9 goluriare Andone la Depor. Aproape de cei mai buni marcatori stagionali români în LaLiga, Craioveanu (13, Villarreal, 1998-99) și Adi Ilie (12, Valencia, 1997-98)

5 eșecuriconsecutive pe "El Riazor" a înregistrat Deportivo, în campionat, cu Real Madrid. În septembrie 2014, pierdea cu 2-8

22 de șuturi a expediat Real în partida de la La Coruna. Isco a reușit al zecelea gol, cel mai bun sezon al carierei sale

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează