INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

VIDEO Băluță a înscris pentru Slavia Praga în campionat » Echipa fostului fotbalist din Bănie e lider în Cehia

FOTO: Twitter Slavia Praga
FOTO: Twitter Slavia Praga

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 20:54

Alexandru Băluță, 25 de ani, mijlocașul Slaviei Praga, a reușit azi al doilea său gol în campionat în acest sezon. Românul a punctat în victoria categorică reușită de Slavia pe teren propriu cu Pribram, scor 4-1.

În minutul 32, Băluță a dus scorul la 2-1. Lansat ideal, acesta a rămas singurul cu portarul și a finalizt cu sânge rece. Boril, în minutul 13, Frydrych, în minutul 32, și Stoch, în minutul 75, au fost ceilalți marcatori ai Slaviei Praga. Pentru oaspeți a punctat Rezek, în minutul 15. 

Grație victoriei, Slavia Praga a revenit pe primul loc în Cehia, echipa românului având 27 de puncte. Viktoria Plzen e pe 2, cu același număr de puncte, în timp ce Sparta Praga, formația lui Niță, Vătăjelu, Chipciu și Stanciu, e pe 3, cu 23 de puncte. 

Vezi și:  Adi Petre merge perfect în campionatul Danemarcei! A marcat din nou și vine cu moralul ridicat la naționala U21

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  07 Octombrie 2018, 23:01

haoleo, pai se poate, merge mai bine decat echipa junghiurilor de Stanciu si Chipciu?

lionforever
lionforever  •  07 Octombrie 2018, 21:22

Contra nu il suporta deloc mai degraba il ia pe lemnul ala de keseru.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează