INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Bașakșehir - Kayserispor 3-1 » Din nou în tribună! Șumudică eliminat și învins de noul lider din Turcia

Foto: sabah.com.tr
Foto: sabah.com.tr

Articol de - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 13:17

Antrenorul român Marius Șumudică a protestat în prelungirile meciului în care Săpunaru și Lung jr au fost integraliști. ”Nu ar trebui să fie tratat așa pentru gura lui mare. E singurul străin”, îl apără președintele clubului.

Marius Șumudică n-a mai prins finalul meciului cu Bașakșehir, pierdut vineri seară de Kayseri (1-3). Iritat de o decizie a arbitrului, antrenorul român a fost trimis în tribună. E a treia oară în acest sezon în Turcia când e eliminat, după meciul cedat în Cupă cu Akhisar și victoria cu Karabuk din campionat - toate în 2018! - și mai mult ca sigur va fi iarăși suspendat. A fost a patra înfrângere din ultimele 5 etape pentru Șumi în Super Lig.

"Nu ne-au fost superiori"

Totuși, președintele clubului îl apără. "Am reușit una din cele mai bune partide din retur, Bașakșehi nu ne-a fost superioară, noi am jucat mai bine. Echipa merită felicitări și este păcat c-am plecat fără niciun punct. Iar Șumudică nu ar trebui tratat așa și trimis în tribună pentru gura lui mare. E singurul tehnician străin rămas în prima ligă. Obiectivul nostru de a ajunge în Europa nu este afectat de acest rezultat", a declarat Erol Bedir.

5 înfrângeri la rândare echipa lui Șumudică, Lung jr și Săpunaru în deplasare în Super Lig, marcând doar 2 goluri și încasând 12. E pe locul 6, cu 44 de puncte

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
169060557063831
Stefan Anghel  •  21 Aprilie 2018, 15:53

O IMAGINE FACE CAT O MIE DE CUVINTE...:"DAR HALATU,CAT E HALATU ?"....DINCOLO ERA MAI IEFTIN !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează