INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

VIDEO Claudiu Keșeru marchează pe bandă rulantă în Bulgaria! Două goluri în ultimul meci

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 20:03

Claudiu Keșeru e în formă maximă în Bulgaria, unde a marcat două din cele șase goluri ale lui Ludogoreț în victoria de pe terenul lui Etar, scor 6-0, din etapa a 26-a.

Atacantul român a deschis scorul în minutul 5 și tot el a fost cel care a dus scorul la 5-0 cu un sfert de oră înainte de finalul partidei. Pentru Ludogoreț au mai marcat Vura de două ori, Anicet și Swierczok.

Cosmin Moți a fost integralist și a văzut un cartonaș galben pe finalul meciului.

Ludogoreț continuă să fie lider în campionatul Bulgariei, cu 66 de puncte, la 3 lungimi de locul doi ocupat de ȚSKA Sofia. De partea cealaltă, Etar e pe poziția a 13-a din 14 echipe, cu doar 21 de puncte.

16 goluri a marcat Keșeru în acest sezon din campionatul Bulgariei, fiind pe locul 2 în clasamentul golgeterilor după Fernando Karanga, care are 23 de reușite. Atacantul român a fost selecționat de Contra în națională pentru dubla cu Israel și Suedia din 24 și 27 martie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  18 Martie 2018, 20:32

degeaba,cand trebuie nu da gol....atacant mare in campionate mici

Vezi toate comentariile (1)
Comentează